Şimdi Ara

Nvidia, Battlefield 6 çıkışına hazır: GeForce 581.42 sürücüsü yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia, Battlefield 6 çıkışına hazır: GeForce 581.42 sürücüsü yayınlandı
    NVIDIA, Battlefield 6 çıkmadan önce yeni GeForce Game Ready sürücüsünü yayınladı. İşte GeForce 581.42 sürümüyle düzeltilen hatalar:

Ayrıca Bkz.Nvidia RTX 50 SUPER serisi sızdırıldı: Yakında geliyor

Nvidia GeForce 581.42 güncellemesi neler getiriyor?

581.42 WHQL sürümü, merakla beklenen FPS oyunu için optimum performans sağlarken, FBC: Firebreak için en son güncelleme dahil olmak üzere başka oyunlar için de destek sağlıyor. Daha akıcı görseller ve daha yüksek kare hızları sunmayı hedefleyen DLSS 4 teknolojisi de tam destekleniyor.

Nvidia GeForce 581.42 sürücüsü, hem oyunları hem de bazı Adobe yazılımlarını etkileyen bir dizi hatayı da çözüyor. Başlıca düzeltmeler arasında; Battlefield 2042’de çökme sorunu, RTX 50 serisi ekran kartlı sistemlerde Forza Horizon 4’te ışık titremesi ve Planet Coaster 2 için kararlılık iyileştirmeleri yer alıyor.

Yazılım tarafında, Smooth Motion ile bağlantılı Adobe After Effects ve Premiere Pro'daki çökmelerin yanı sıra video oynatma ve dışa aktarma sorunları giderildi.

Nvidia 581.42 WHQL, Windows 10 ve 11 64 bit sistemlere Nvidia sitesinden veya Nvidia uygulamasından indirilebiliyor.

Kaynak:https://us.download.nvidia.com/Windows/581.42/581.42-win11-win10-release-notes.pdf

• Redditte ddu ile kurum yapmasına rağmen sorun yaşayanlar var.Eskiden yazılımları stabil diye tercih edilirdi şimdi manası kalmadı.Bir sonraki bilgisayarımı amd işlemci ve ekran kartlı olarak deneyeceğim şansımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 30 Eylül 2025; 21:58:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Yıllardır 6800 XT ekran kartı kullanıyorum sıfır sorun, eskide kaldı amd'nin yazılımsal sorunları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    Şu yorumlara aldanarak 6600xt almıştım yine pişman olmuştum AMD hala yazılımsal olarak çok geri çökme problemi vs hala devam ediyor.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Salondaki sisteme 6700xt almıştım pandemi zamanı kart yok diye saçımı başımı yoldurmuştu. Şuan hala 6600xt var hani arkadaşlar gelince oyun oynamalık hiç bir şeyi güncellemediğim internet bile bağlı olmayan kasada problem yaşıyorum.Nvidia, Battlefield 6 çıkışına hazır: GeForce 581.42 sürücüsü yayınlandı  AMD3200 g işlemci ile watmann hatası yaşamış insanım ben kimse bana amd kart aldırtamaz artık el aldığımda macera yaşıyorum.

Sürücü işine gelirsek bu yıl düzgün kullandığım süreci 1-2 adettir gerisi sürekli sorunluydu Nvidia da sapıttı .

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • bir tek ben AMD ekran kartında sorun yaşamadım sanırım. şuan 6800xt var, ne wattman hatası ne de başka bir şey yaşamadım.

amd kartında sorun yaşayanlar ne hikmetse koyu nvidia taraftarı çıkıyor ama hayırlısıNvidia, Battlefield 6 çıkışına hazır: GeForce 581.42 sürücüsü yayınlandı 

Ben hala amd kullanıyorum RX590 var karttan aşırı derecede memnunum ve hata almadım şuana dek ama 6600xt'te sıfır karttan wattman hatası alınca lanet ettim nvidia fanı değilim fakat nvidia kadar yazılımı sorunsuz kart üreten başka firma yok ne yazık ki sizin sorun yaşamamanız serinin sorunsuz olduğunu belirtmiyor malesef nette milyonlarca konuları var amd forumlarında bile.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde sizin de sorun yaşamamanız nvidianın sorunsuz olduğunu göstermiyor. Nvidia ile de alakalı binlerce konu var. Amd artık eskisi gibi hata felan vermiyor. Bende yıllardır kullanıyorum henüz bir sorunla karşılaşmadım. Tek eksik hissettiğim dlss çok daha iyi fsr den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sıfır kurulum yaptım, her şey sorunsuz.

Optimizasyon özürlüsü FC26 bile sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 9 Ekim 2025; 19:43:58 >

Yahu banane niye savunayım, şirketten maaş mı alıyoruz sanki ? Zamanında nvidia da kullandım.

Bana göre de sen nvidia savunucususun o zaman.

Nvidia, Battlefield 6 çıkışına hazır: GeForce 581.42 sürücüsü yayınlandı
  • Sürücü Hunt Showdown da bulunan küçük kare atlamalarını çözdü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.