Muhtemelen lhr kilitli gelir, fakat artık kartların lhrli olup olmamasının bir önemi yok kırılıyor maymun gözünü açtı bunu çoğu alıcı lhrli gelsede miningde kazanclar yüksek seyirlerde olduğu sürece alır. Şahsi görüşüm mining etkisi görmeyiz 4bin serisinde şuan ki gidişata göre. Ha nvdia baktı satışlar düşük mining getirilerini arttırır daha çok kart satmak için bunu bilemeyiz :) |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9789. sayfa)

-
-
-
Amazon.de ram iade edeceğim PTT ile gönderin diyorlar ne kadar tutar acaba? Çok geri dönüyor kargolar diye de okumuştum daha önce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı posta ile yollarsanız DHL aracılığıyla yolluyorlar galiba. Sorun olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PTT DHL aracılığıyla gönderiyor. Onu demek istedim.
Bilmiyordum sağolun hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim.
17k
www.incehesap.com
Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC ROG-STRIX-RTX3080-O10G-V2-GAMING 10GB GDDR6X 320Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/asus-rog-strix-rtx3080-o10g-v2-gaming-ekran-karti-fiyati-50268/?ref=akakce&v=1.61.8 -
gaming gecesi 24.998,99 TL
www.incehesap.com
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3090 OC TUF-RTX3090-O24G-GAMING 24GB GDDR6X 384Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/asus-tuf-rtx3090-o24g-gaming-ekran-karti-fiyati-46918 -
Haftada 5 kez nvidia değer kaybediyor, ekran kartı fiyatları dibi gördü diye haber okuyoruz, ya haberler yanlış yada satıcılar açgözlü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş bu nasıl birşeydir ya. Kart 24k ya düşüyor ertesi gün 44k. Bu suçtur. Kim dur diyecek bunlara.
-
ben Trde fiyatların fazla düşeceğine artık inanmıyorum hocam kart satılmıyor ama fiyatlar yinede düşmüyor anlık insirim oluyor ertesi gün yine yükseliyor fiyatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4000 serisi gelmeden fiyatlar düşmez, gelince de 3000 almaya eliniz gitmez. Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan durumu var yani
Ben birkaç ay önce yeni versiyon 3080 ile işimi görmüştüm. Eski PC'de tek eksik bir ekran kartı ve güç kaynağı olunca bari onu da ayağa kaldırayım diye pusuya yattım. Muhtemelen bir 3060 alıp kenara çekileceğim, o PC'ye ihtiyacım olmadığı için acele etmiyorum.
3 ay sonra black friday, cyber monday derken güzel fırsatlar olabilir. Dolar artar diye korkuyorsanız paranızı dövize çevirip saklayın. Taksitle alacaksanız bu işler kumar; ekran kartı piyasası hakkında bilginiz olduğu kadar ülke ve dünya piyasalarından da haberdar olmanız lazım
Bence bu birkaç ay her türlü beklemeye değer. YTD tabi ki, sonra hem parasız hem ekran kartsız kalıp bana küfretmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 3 Eylül 2022; 9:14:23 >
-
kimin dur demeyeceğini hepimiz biliyoruz.
acele lazım değilse bu fiyatlara ekran kartı almayın.
almayın arkadaşlar zaten çoğu kişi de almıyor eli mahkum düşecekler 4000 serisi çıkınca çok daha düşecekeler ... bide şu dolar artmasa
-
ETH nin fişi bir çekilsin. Riglerdeki kartlar bir anda ikinci ele düşsün ortalıkta çok kan akacak. TR de daha bu olay yaşanmadı, daha doğrusu yeni yeni rig kartları ikinci ele düşmeye başladı. 500-600 usd arası ebayde 3090 2.el kartlar görülüyor. Ben de bekleme taraftarıyım.
-
Daha önce yaşanmadı derken ? GTX 970 yaz donanımhabere bak bakalım yaşanmamışmı :D Burada millet kan aglıyordu minigli kart aldım yandı, miningli kart aldım kartım yeşil, mor ekran oldu, miningli kart aldım tek fanı calışmıyor. Bir yaz bakalım neler çıkıyor :D 2.el de öyle ucuz değil türkiye'de...
-
Rx 550 - gt 730 -gt 1030 - vega 8-11-uhd 630-uhd 730
-gtx 750ti -gtx 650-gtx 1050 ti -gtx 950 960-gtx 1060 -gtx 1650
En cok kullanilandan en az kullanilana listeledim
Bu fikrin olusmasndaki etken yaklasik Ocak ayindan beri yaptigim sahibinden ilan arastirmasi en cok alinip satilan gpular uzerinden yaptigim sahsi fikrimdir.
Yukaridaki gpular disinda ne kullaniosaniz Maalesef Azinliktasinz .
milyonlarca insann sistrmleri hala yukaridaki gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X