654,72 eurodan fiyat açıldı fakat ödeme esnasına girildimi ürün elde kalmadı dedi ümidi kestim ben artık. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (7241. sayfa)

-
-
Şuan tr açık alınabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kart lhr mi ?
Eklenmiyor maalesef. Sepet boş diyor ekleyince.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*3060ti eagle amazon tr 8.714 alınır mı acaba , asus dualda var 7.875e
şuanki fiyatları bilmiyorum
Fiyatlar yükseldi bianda
-
Ben denediğimde sepete ekleniyordu ama almadım , lhr mi bu kart ?
evet lhr
-
B09 ile başlayanlar lhr değil mi ?
Şu kart 594euro +kargo idi Alamadım
amazon.es
Gigabyte Technology GV-N306TGAMINGOC PRO-8GD V3 GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC Pro 8G (Rev. 3.0) NVIDIA 8 GB GDDR6https://www.amazon.es/-/pt/Gigabyte-Technology-GV-N306TGAMINGOC-PRO-8GD-V3/dp/B096XZZ92Q
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*Fiyatlar yükseldi bianda
Alıntıları Gösterİkiside alınmaz bence. O rakama 3060ti rog satıyorlar ara ara.
-
Öyle olduğunu tahmin ediyoruz ama .uk da B08 ile başlayan palit marka bir kart var B08 ile başlamasına rağmen yine de LHR o yüzden emin olmak zor o şekilde. Bu arada o 3060 ti o fiyata lhr ın en kralı da olsa yine de alınırdı niye almadınız ki hocam.
Edit: pardon Alamadım yazmışsınız ben Almadım diye okudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 1 Ekim 2021; 0:50:30 > -
beyler banka kartinda 2 tane hesap var birinde hiç para yok diğerinde 2.hesapta para var amazondan ekran karti siparişi verdim kart yurt dışına açık ama sadece para olmayan hesabi gösteriyor para olan hesabı görmüyor bir sıkıntı çıkarmı bu şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 1 Ekim 2021; 0:54:27 >
ala tıkladım kart seçtim devam ettim siparş oluşturuldu dedi siparşkerime baktım boş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuflu pasta -- 1 Ekim 2021; 0:54:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
639 euroya v2 sini yakaladım ama 12 gün geçti hala kargo içim hareketlilik yok:) bunu da sepete attım ama alamadım , v3 versiyonu lhr açısından daha mı ketum v2 ye göre , hem oyun hem de kazım yaparım diye düşündüm , bari ordan kartın fiyatını düşürmeye çalışırım dedim
kaçırdım malesef :(
-
O v3 olan aynı modelin bir üst versiyonu değil es de 640 euro olan "Gaming OC V2" idi, diğeri "Gaming OC PRO V3" tamamen farklı bir model gaming oc v3 değil yani. Birde o v2,v3 ibaresi karttaki hataların düzeltilmesi ile alakalı Asus ta v2 yazdığı zaman lhr anlamına geliyor gigabyte için aynı şey geçerli değil.
-
Vazgeçmeyin devam edin , bu gece tekrar stok girebilir
Anladım , teşekkür ettim , ozaman kartı yakalarsam almaya çalışayım ben gene hangisi önce gelirse diğerini iptal ederim:)
aldım. ergoda kaç bırakır acep :):) lhr rig kuruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu V3 olanı kendı kutusunun üstüne etiketi yapıştırıp postalıyorlar yalnız hocam ona dikkat et de benimki de öyle geliyordu kargoda ceplediler
-
Tarih ne verdi hocam sorabilir miyim ben de 29'un da aldım da 11-22 ekim diyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X