Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (5604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
46 Misafir (37 Mobil) - 9 Masaüstü37 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
884
Favori
13.801.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56025603560456055606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avanak_abdi

Bilmiyordur, kulaktan dola bilgiyle yazmıştır. Avrupa Amazonlar gibi sanıyordur yada biliyordur, satılsın, benden çıksın da nolursa olsun diyordur  

Eyvallah.

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • amazon
    MSI GTX 1660 SUPER GAMING X MSI VGA GEFORCE GTX 1660 SUPER GAMING X, 6GB GDDR6 Bellek, 192Bit VeriYolu, DX12 Desteği, PCIE 3.0 X16 uyumlu, 1xHDMI 3xDP Bağlantı, Ekran Kartı Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZPM3388?psc=1&smid=A3O5TP4R0OZYXZ&ref_=chk_typ_imgToDp

4.885,55 TL

Hocam mining amaçlı kullanmayacağım için lhr olup olmaması pek öneli değil :) Bendekini satıp arasındaki fark monitör almak istiyorum :)

Yok hocam biliyorum tekrardan teşekkür ederim yeri gelmişken fikrimi söyledim aorus varken neden millet suprim diye tutturuyor diye ama sonuç olarak zevkler meselesi :)

çok büyük bi performans farkı yok 2060 ile 1660 super arasında. Daha düşer mi bilmiyorum kurdan dolayı bi süre daha en çok 4kya düşer

bende aorus mastercıyım :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

msi ventus 3x ve asus tuf gaming kart soğutmaları nasıldır daha pahalı versiyonlar tercih edilmeli midir? bir de bu ventus ve tuf'un gigabyte gaming kartları ile arasında çok fark var mıdır?

teşekkürler

Henry Ward Beecher
  • frzstate kullanıcısına yanıt

serin kart hocam ha şu var suprim yada strix 3-5 derece daha serindir ama bu beni tasarımı ve oled ekranı için cezbetmiyor :D

tufun soğutması üst düzeydir hocam ventusa göre , ha ventus alıpta fırın almış olmuyorsun sonuçta oda belirli testlerden geçerek piyasaya sülüyor biraz pazarlama stratejisi 10 derece sıcak çalışmış 1 fps fazla almış senin için çok önemli mi?

Orijinalden alıntı: abekaynana123

bende aorus mastercıyım :D

hocam auros kartın pcı-e gırıslerı nasıl 2x 6+2 seklınde mi

hangi modelden bahsediyorsun ben suan 6800xt kullanıyorum 2x8pin

Orijinalden alıntı: abekaynana123

serin kart hocam ha şu var suprim yada strix 3-5 derece daha serindir ama bu beni tasarımı ve oled ekranı için cezbetmiyor :D

Strix kullaniyorum bende gerçekten cok serin kart.6700xt var bende gigabyte tin 6700xtsinden 10 15 derece serin aynı şartlarda. Ama oled hos gözüküyor. 6800xt aorus bulursam alacağım yada 3080ti.

net bir karşılaştırma istiyorsanız fanların dönüş hızlarına bakın hocam mesela örnek veriyorum, aynı şartlar altında tuf 3080 kartı 60 derecede tutmak için %80 fan devri açıyor, msı gaming 3080 serisi %65

yeter ben 750 ile 2700mhzlerde bir ara 6800xt kullandım bu arada cpuda all core 4,6 ocli 5900xdi herhangi bir drop sorun yalamadan bu şekilde 1-2 ay kullandım

Orijinalden alıntı: TheBrandy

650w ile 3070 ti kullanan var mı? Sürekli yeter diyenleri okuyorum

Suprim x kullandım problem yaşamadım, bayramdan sonra 3080 gelecek onu kullanacağım ve yine problem yaşayacağımı sanmıyorum

Tabi haklısınız o konuya girmedim.

Strix fani 50lerde gigabyte 70 lerde iken fark 10 derece oluyordu

Hocam bu insanoğlu neden böyle ya :) Biri 3080 diyince içim cız ediyor.3070 kullanıyorum kötü bir kart değil ama 3080 in performansını görünce evdekine elektrik veresim gelmiyor :) Güle güle kullanın bu arada hayırlısı olsun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.