evet vergi dahil kargo ücretsiz |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (1665. sayfa)

-
-
ben iptal ettim onu
-
2 tane olunca korkutuyor -
yurt dışı kart stokları şişmeye başladı , gönderimler trye kapalı bu işin sonu satışlar olmayacağı için trye açacaklar uk , fr , de aralıklı takip edin derim ytd
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cedeytrvergi dahil oluyor mu bunalrda da
Alıntıları Gösterher şey dahil 3380 tl
-
bende 3357 gösteriyor
-
Bu 1660S stoğu iyi bitmedi dakikalardır. 10 gün sonra malum sitede ilanları görürüz.
-
hocam bu satıcıdan almayın bence. Ürün açıklamasına gigabyte a kayıt ederseniz garantiniz 4 sene oluyor yazmış :D daha ne sattığının farkında değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gostolbende 3357 gösteriyor
ödeme ekranında değişir o
-
3.383TL newegg den zotac 1660 super siparişi verdim bakalım.
-
çoğalınca piyasasını düşürürler elden cıkarmak için diye almadım :D 3060 beklicem..
-
ödeme ekranına kadar geldim 3357 aynı kart bilgilerini vs yazdım
-
kapora dolandırıcısı olmasın o almanyada satan
-
stok yok ne kadardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gostolçoğalınca piyasasını düşürürler elden cıkarmak için diye almadım :D 3060 beklicem..
100 mılyon ınsan var tr de hocam farklı düşünce
-
benim kart arayışım sona erdi 3383 çekti . herkese iyi nöbetler ben şimdi masaüstü tamamlandı notebook lazım onu da ikinci el yurt içi artık tulpar t7 rtx 2060 lı bir cihaz
-
-
Valla hocam bana da öyle geldi de alıp uzun süre kullanacak olan arkadaşlar varsa hayırlı olsun, güle güle kullansınlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gostolben iptal ettim onu
bende ettim o halde 21 mayıs nedir ... 21 marta kadar yaşayacağımız belli değil şurda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X