Şimdi Ara

NVİDİA 8*** serisi ekran kartı kullananlar (d i k k a t !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu chiplerin hepsi sorunlu ve hangi marka model notebook kullanıyor olursanız olun eninde sonunda ekranınız 6 yada 8 parçaya bölünüyor yada görüntünüz hiç gelmeyebiliyor vs.

Hali hazırda sorunsuz olarak kullanıyorken bir adet notebook sogutucu alın 60-70tl verip, bu ısıdan bir nebze koruyacak ve olası arızaları öteliyecektir.

Sorunlu cihazlarda ise mxm slotu olanlar için aynı yada üst model ekran kartlarıyla degişim mümkün (mxm yapısı ve bios uyumlulugu olanlarla), mxm slotu olmayanlara servis anakart degişimi öneriyorki bu durumda 400$+kdv gibi hiçte efektif olmayan fiyatlarla karşılaşıyorsunuz bu durumda yapabileceginiz BGA cihazı olan bir serviste sorunlu chip'in ısıtılarak çıkarılması ve yenisiyle degiştirilmesi yada çıkarılan çipin lehimlerinin temizlenip tekrardan lehim toplarının dizilerek takılması, bunlar için çıkarılan fiyatlarsa 100tl ile 250tl arasında degişiyor!

Geçmiş olsun(:

• çok şükür benimkide g84 chipsetli ama şimdiye kadar problem yaşamadım hemde oc yapmama rağmen
  • Arkadaşım dediğin oldu. nvidia 8600m (mxm) laptop kartım bugün yandı.
    O değil şansıma kart değişebilir cinsten ama kartı satan yer yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernox -- 24 Mayıs 2010; 16:51:18 >
  • benimde8400 m g yandı
    ebay dan satın almayı düşünüyorum
    Atı HD 3650 mxm 2 kargo dahil 78 dolar
  • evet 1 haftadır uğraşıyorum ekran aynen 8 e bölünüyor sonra zorlaya zorlaya açıyorum nvidia driver kaldırıyorum sonra tekrar açıyorum kendi driveri otomatik yüklüyor kapatıp açınca yine aynı sorun :( ama 5 6 kere açıp kapayınca şimdilik çalışıyor...
  • arkadaşlar sorun yaşayanlar saç kurutma makinasıyla ısıtsın ekran kartını düzeliyo belli bi süre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.