Şimdi Ara

nvidia 740 m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pes 16 oynuyorum ama ekran kartınız bu sistem için yeterli değil diyor sonra altında yoksay diyorum oyuna giriyorum ve kasmadan oynuyorum ama acaba ekran kartı güncel değil midir nasıl yapabilirim. nvidia 740 m 2 gb ekran kartım var. 2 gb paylaşımlı ve 2 gb paylaşımsız olarak yazıyor. ekran kartını nasıl pes oynarken hata vermeyen şekle getirebilirim yapamadım bi türlü

• nvidia denetim masasından oyunun exe. dosyasını ve settings dosyasını nvidia olarak ayarla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

nvidia denetim masasından oyunun exe. dosyasını ve settings dosyasını nvidia olarak ayarla

yapamadım nvidia denetim masasına girdim ama öyle birşey bulamadım anlatırsan sevinirim saolasın
  • nvidia denetim masası>3d ayarlarının yönetilmesi>program ayarları>ekle ye bas ve oyunun kurulu olduğu klasördeki settings.exe ve pes2016.exe dosyalarını tek tek seç>tercih edilen grafik işlemciyi nvidia yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

nvidia denetim masası>3d ayarlarının yönetilmesi>program ayarları>ekle ye bas ve oyunun kurulu olduğu klasördeki settings.exe ve pes2016.exe dosyalarını tek tek seç>tercih edilen grafik işlemciyi nvidia yap

saolasın hocam oldu teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD XFX RX 6600 Swft 210 8 GB
    15 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.