Şimdi Ara

Nvidia 3D vision hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şu an 8800gts ekran kartı kullanıyorum ve 3d visiona geçerken ekran kartımıda değiştirmelimiyim ikinci olarak nvidia'nın sitesinde 3d visiona uyumlu lcdler ve monitörler var 3d vision sadece bunlarlamı çalışıyor yoksa piyasadaki herhangi bir 3d tvde ismi orda olmamasına ragmen isimi görürmü ve son olarak bu 3d vision setini aldıgımda içinden tek gözlük çıkıcak sanırsam ve bu gözlüklerden tek halde satılıyormu yoksa her bir gözlük için bir box almalımıyım bu sorularımı cevaplarsanız çok minnettar olurum teşekkürler.



  • Dostum, öncelikle ekran kartını değiştirmene gerek yok ama elindeki kart artık güncel oyunlarda iyi performans vermez. Çünkü 3D-Vision'ı aktifleştirdiğin anda %50 oranında performans kaybı yaşayacaksın. Bu yüzden LCD veya Projecsion alırken de özellikle 120hz'in Hangi çözünürlükte çalıştığına dikkat ederek almanı öneririm. Örneğin ben GTX285 kullanıyorum ve yeni Projecsion aldım 120hz'de 1024x768 çözünürlükte çalışıyor. Bazılarına göre bu çözünürlük düşük olabilir ama Güçlü bir oyunu 3D-Vision ile ve Physx ile oynamak için de SLI 480 gibi bir sistem gerekebilir yüksek çözünürlüklü LCD'ler veya Projecsion'larda. Bu yüzden buna çok çok dikkat et, sonra akmayan oyunda 3D-Vision eziyet olur.
    Nvidia'nın resmi sitesinde yazan isimlar sadece NVidia'nın bizzat denedikleri model ürünler. Sadece onlarla sınırlı kalmıyor tabii liste. Orada olmayıpta 3D-Vision'ı aktif edebildiğin bir sürü model TV, LCD ve Projecsion var.Gözlükleri tek olarak Türkiye'de henüz bulamayabilirsin ama illa ki yurtdışından bir arkadaşın sana tedarik edebilir veya biraz sabredersen tek olarakta yakında stoklarımıza girecektir. Bir de sana öneri de bulunmak isterim, Kalkıp 3D oyun oynayacağım diye sakın ola ki 22" veya 24" bir LCD ekrana 1000 lira falan verme. Küçücük ekranda hiçbir zevk alamazsın. Böyle yapacağına al bir projecsion makinası dev ekranda oyna. En azından nesneler büyük büyük olur ve daha çok 3d hissi verir. Yalnız dezavantajını da unutma. Lamba ömürleri var ve hergün kullanırsan 3 saat, 5000 saatlik bir projecsion sana yaklaşık 4 yıl yetecektir ki bu süre de zaten monitör'ünü değiştireceğin süreye tekabül eder.
    Kolay gelsin...




    quote:

    Orijinalden alıntı: WantedDanger

    Öncelikle şu an 8800gts ekran kartı kullanıyorum ve 3d visiona geçerken ekran kartımıda değiştirmelimiyim ikinci olarak nvidia'nın sitesinde 3d visiona uyumlu lcdler ve monitörler var 3d vision sadece bunlarlamı çalışıyor yoksa piyasadaki herhangi bir 3d tvde ismi orda olmamasına ragmen isimi görürmü ve son olarak bu 3d vision setini aldıgımda içinden tek gözlük çıkıcak sanırsam ve bu gözlüklerden tek halde satılıyormu yoksa her bir gözlük için bir box almalımıyım bu sorularımı cevaplarsanız çok minnettar olurum teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.