Şimdi Ara

nvidia 3d ile ilgili yardımcı olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar batman oyununda 3d ayarlarını yaptım kendime göre derinlik ve dışa verme.daha sonra bunları kısa yol tuşundan oyun içi ayarları kaydete bastım kaydetti.
    oyunu açıp kapadığımda o ayarlarda başlayamıyorum yani resetlenmiş halde başlıyo tekrar.
    şimdi benim kaydettiğim ayarlara geri dönmem lazım nasıl yapıcam bunu bilgisi olan varmı ?
    her defasında ayarlamaktan bıktım.

• hocam ekran kartı 780 monitör yok
    tv ile oynuyorum.
    ayarkadığım ayarları geri getiremiyorum getirsem süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

hocam ekran kartı 780 monitör yok
    tv ile oynuyorum.
    ayarkadığım ayarları geri getiremiyorum getirsem süper olacak.

hıc bır zaman tv monitörü 50-60 hz vde gecıkme ms ıle
    asla tatmınkar fplsler aamazınız.

ekran kartınız ne olursa olsun,
    fakat bu olayda görecelidir.
    siz 30 fps de anı ortamda oyuna rahatet dersınız. bende bune derım oynayamıyorum derım.
    kısının gozunun aslıması ıle ılhılı fpsler,
    şiömdi nerden bu konuya daldın dersenız, dalmam lazımdı o yüzden.
    gecıkme ms ,gostıng gölgelenme, fps dususus, cok yasarsınız.

ama 120 yada 144 hz monıtor aldıgınıda be oyunu pc monıtorunde oynadığınızda keşke ben daha once bu oyunu tv monıtoru ıle oynamamalıymısın dıceksımız.

oyuden ben asla ve asla, tv monitöründe pc önermemekteyim. ( heleki online fps oyunları oynanır iken) bu arada 2 cı pc ım tv monitöründe.

3d film için bir cok nvdia kart yeterlidir.

fakat gozluklu 3d oyuna gelınce iş 1 tıtan kart bıle kafi degıldır 1080p de.

yazdıklarımı kulak arkası etmeyın.
    biryerlere yazın. ben boş konuşmam.

video çektim hocam karşılaştırırsınız.upload düşük olduğundan 20 25 dk da anca yüklenecfek sanırım.
    bu arada Nvidia Shadowplay harika olmuş hiç fps kaybı yaşamadım.batman herşey açık 40 altına düşmüyorum 3d açıkken yine aynı hiçbirşey değişmedi.
    bu arada geçikme veya başka bir problem yaşamadım hiçbir oyunda 3d de tv ile oynarken.
    hatta ist daki arkadaşım geldi bizzat kendisi denedi 8 saat felan deneme şansı oldu arkadaşın.

bu arada ayarlarımı geri nasıl getirebilirim kaydettiğim ayarları ?

hocam 10 katta daha iyi olsa asla o küçücük monitörde oyun oynamam.herkes e göre değişir tabi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 29 Ekim 2013; 6:25:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.