Şimdi Ara

NUUVEM sitesinden FIFA 14 satın alma (53 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
16.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun indirilebiliyor kodlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: funk-c

nasıl aktifleştiriyoruz?

Origini aç dostum sol üstte Origin yazan ksımdan REDEEM'i seç kodları sırayla gir
  • oh bekleyiş bitti. geçen gün nete düşen sürümü indirmiştim ama onu içine atıp görmesini denemeyeceğim. origin bu konuda sıkıntılı görmeyebiliyor
  • Nuuvem 'de playstore gibi 4 pack hediye veriyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl Edward Sagan

Nuuvem 'de playstore gibi 4 pack hediye veriyormu ?

veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl Edward Sagan

Nuuvem 'de playstore gibi 4 pack hediye veriyormu ?

Evet veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeeh 4 gold packten de adam gibi bişey çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaan35

quote:

Orijinalden alıntı: funk-c

nasıl aktifleştiriyoruz?

Origini aç dostum sol üstte Origin yazan ksımdan REDEEM'i seç kodları sırayla gir

tamam.hallettim. saol..
  • @Kaçak Mazot @Chaos123
    teşekkürler .
  • Arkaşlat FUT 14 Web uygulamasına girebiliyormusunuz ?? Ona göre yardım merkezine başvrucam aktif değil bende FUT WEB
  • quote:

Arkaşlat FUT 14 Web uygulamasına girebiliyormusunuz ?? Ona göre yardım merkezine başvrucam aktif değil bende FUT WEB

daha önceden fut oynamadıysan aktif olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Arkaşlat FUT 14 Web uygulamasına girebiliyormusunuz ?? Ona göre yardım merkezine başvrucam aktif değil bende FUT WEB

12 13 hepsini orjinal oynadım fut hesabım vs hepsi var.. Normaldede FUT WEB uygulması oyun çıkmadan 1-2 hafta önce aktif olur ve oyun çıkana kadar takas ticaret vs yapabilirsin.. Şuan aktifleştirdim fifa 14ü ancak FUT Web aktif değil.. Siz girebiliyormusunuz yoksa sadece bendemi sorun var onu öğrenmeye çalışıyorum
  • Oyun İniyor 4 gold pack açan varmı çıktımı iyi şeyler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

12 13 hepsini orjinal oynadım fut hesabım vs hepsi var.. Normaldede FUT WEB uygulması oyun çıkmadan 1-2 hafta önce aktif olur ve oyun çıkana kadar takas ticaret vs yapabilirsin.. Şuan aktifleştirdim fifa 14ü ancak FUT Web aktif değil.. Siz girebiliyormusunuz yoksa sadece bendemi sorun var onu öğrenmeye çalışıyorum

2haftadır giriyorum ben. nuuvem keyi yollayınca keyleri girdim onlarda geldi açtım

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltidores

Oyun İniyor 4 gold pack açan varmı çıktımı iyi şeyler?

açtım ben elia çıktı sol kanat bundesligadan 5* skills falan var 4-5k'ya gidiyor favori adamımdır geçen seneden gerisi fasafiso bide real madridden illiramendi çıktı ama pek bişey etmiyor kontratlar yeter bana şimdilik

• arkadaşlar bende aynı şekilde fifa 12 ve 13 ü orjinal aldım oynadım ve 14 üde aldım indirdim fakat web app de sıkıntı var fifa 13 den sonra fifa 14 web app açıldığından beri "Sorry!Our servers are temporarily down while we work on making things better.Please come back later." uyarısı alıyorum büyük ihtimalle yarın oyuna girince düzelir.
  • Girebilen arkadaşlar "Season Ticket" varmı sizde..?
  • ben tüm oyunlarımı bu siteden alıyorum.

Normal fiyatının çok altında satıyorlar.

Sahibine mail attım eğer oyunu satın alırsam 25 eylül günü key'i verecekmiş.

http://aksoygame.com/fifa-2014-pc
  • designr kullanıcısına yanıt
    Gördümü yoksa olamadımı bende ındırmıstım nette ki sürümü ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.