Şimdi Ara

Nuri akay vs Umut öncül vs Lidibu vs M.tekinay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlık gayet acık sizce en iyisi hangis.karaağaç ve diger bildiginiz hocalar varsa onlarıda söyleyebilirsiniz.hangi hoca fizikte en yüksek neti yaptırır?

• congratulatıons C kullanıcısına yanıt
    kanka ben lidibunun katı basıncını dinledim şimdi nuri akayın katı basıncına bakacam yorumlarımı yazarım beklemede kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

kanka ben lidibunun katı basıncını dinledim şimdi nuri akayın katı basıncına bakacam yorumlarımı yazarım beklemede kal

Hocam dinlediysen yorum atar mısın?
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    evet kanka dinledim her ikisinide.nuri akay ygs lys tarzı anlatmıyo yani biz ygs lys hazırlandıgımız için nuri akay pey iyi deil ayrıca bir sürü üniversitede öğrenilmesi gereken kavramlarla kafa karıstırıyo.ama lidibu gerçektende tam sınav tadında anlatıyo.lidibunun malum bazı dersleri eksik eksik dersleride umut öncül+okyanus+soru çözüm şeklinde yapmayı düşünüyorum.yani nuri akay iyi deil
  • quote:

evet kanka dinledim her ikisinide.nuri akay ygs lys tarzı anlatmıyo yani biz ygs lys hazırlandıgımız için nuri akay pey iyi deil ayrıca bir sürü üniversitede öğrenilmesi gereken kavramlarla kafa karıstırıyo.ama lidibu gerçektende tam sınav tadında anlatıyo.lidibunun malum bazı dersleri eksik eksik dersleride umut öncül+okyanus+soru çözüm şeklinde yapmayı düşünüyorum.yani nuri akay iyi deil

teşşekkürler hocam okyanusun hangi kitabı bu arada?
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    okyanusun ygs fizik konu anlatım kitabı var o işte.birde hocam kimya hocası önerirmisin.kimyaözel varmı sende?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barış ayt mat vs eyüp b
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim Ahmet Hoca nasıl iyi değil? :D

Adam sana gereken her şeyi veriyor. Fizikten tam yapmamı sağlamıştır. Soruları cidden zordur.

Sizlere tavsiyem şu:

Karaağaç Fasikülleri ( Dikkat edin, Karaağaç konu anlatım videoları demedim. ) + Ahmet Hoca yaparsanız fizikten sıkıntınız kalmaz. Tabii oturup 2 saat üstünde kafa yorun gerisi kesinlikle gelir.

• umut hoca
  • okyanus fizik konu anlatımı karaağaç fasiküllerinden daha iyi deilmi sence .r
  • Karaagac videolari kotu mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BauschLomb

Karaagac videolari kotu mu hocam

Ya özellikleri veriyor bitiriyor işi.

Ama konu anlatım olarak Ahmet Hoca en iyisidir. Ve konu fasikül şeklinde ise Karaağaç.
  • Ahmet hocanin linki varsa atar msiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.