Şimdi Ara

Numpad farklı görev yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Benim sorunum pc'nin klavyesi ile ilgili,sorun numpad kısmında.Numpad 4 e basınca 4 yazmıyor sola gidiyor.6 ya basınca 6 yazmıyor sağa gidiyor.Aynı şekilde 8 ve 2 ye basıncada yukarı aşağı gidiyor ve 8 yada 2 yazmıyor.Yardımınıza ihtiyacım var.Bunu nasıl düzeltebilirim.Sevgiler

• Pcboy84 P kullanıcısına yanıt
    kardeşim araştırdım ama ne t bir cevap bulamadım
    benim naçizane tavsiyem bu arızanın oluştuğu günün bir önceki güne sistem geri yükleme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

kardeşim araştırdım ama ne t bir cevap bulamadım
    benim naçizane tavsiyem bu arızanın oluştuğu günün bir önceki güne sistem geri yükleme yap

Yeni format attım pc ye sürücülerinde hepsi yüklü neden böyle yapıyor
  • Klavyedeki NumLock tuşuna bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 26 Ağustos 2014; 1:54:21 >
  • Numlock tuşumun ışığı bozuk ama görevini yapıyordu rakamları yazıyordu.Ne olduysa formattan sonra böyle oldu ama bölgesel dil ayarları ve tarihle saat dilimi a dan z ye hepsi ayarlı.Numpad mause görevi görse anlıycam ama bu neyin nesidir.Nasıl bir arızadır.Biosla falan alakası varmıdır acaba ?
  • Pcboy84 P kullanıcısına yanıt
    Denetim masası - Erişim kolaylığı - Klavyenin çalışma biçimini değiştir - Fare tuşlarını etkinleştir'in tikini kaldır.
  • Fare tuşları etkin değil tık kalkık.Fare tuşları ayarla kısmındaki yerdede tüm tıklar kalkık.Birde numlock aşağıdaki gibi olduğunda fare tuşlarını kullan var:Açık kapalı onuda açık yapsamda fark etmiyo kapalı yapsamda yine aynı.Sorun bir türlü çözülemedi offf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözdük numlock bozuk sağolunn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.