Şimdi Ara

Numarasını Migros’larda Turkcell’e taşıyan veya yeni faturalı hat alanlara 50 TL bedava alışveriş! Stand Bilgileri ve Telefon Linki Eklenmiştir. (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.003
Cevap
13
Favori
126.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Standlarımız mağazalarımızda her gün ve her saat bulunamadığı için standımızın bulunduğu gün ve saati öğrenebilmek için ilgili mağazamız veya Migros Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.

diyor. Dikkate almalı vakit kaybı olmaması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: canaltinel

o zmn sistemde hata var sanırım çünkü ilk numara taşımam,webden de 50tl gözükmesi lazım değil mi?yani "webde gözükmez ama sen git yine kasa da çıkar" olayı olabilir mi diye merak ettim.

Kazanılan Money’ler, aktif Money Mobile üyelerinin kartlarına kendilerine 2-4 gün içerisinde gönderilecek “Bugünden itibaren Money Mobile avantajlarından faydalanabilirsiniz “ onay SMS’ini aldıktan sonra Migros,Tansaş,5M,Macrocenter ve Migros Sanal Markette kasa işlemini başlatan bireysel Turkcell aboneleri 50 TL değerinde alışveriş hakkı kazanacaklardır.

sanırım kasaya gidince yükleniyor...

Eğer elinizdeki kart shell kart değilse yani normal money club kart ise ve moneyclub sitesi üzeirnde mone 0 görünüyorsa mağazaya gitmenize gerek yok.
    İnternette göünmeyen mağazada da görünmez ama kartınız shell kart ise geçmiş indirim olarak yüklemiş olabilirler,o internette görünmez.
    444-10-44'ü arayıp bilgi alabilirsin.

müş hiz ile görüştüm teknik sorun varmış,cumaya kadar beklememi rica ettiler,eyvallah dedik:)

• Evet bu aralar moneyleri yüklemede sıkıntı var, teknik sorunlardan kaynaklanıyor sanırım.
  • Arkadaslar puanlarin yatip yatmadigini site uzerinden takip etmeyi bulamadim. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

Arkadaslar puanlarin yatip yatmadigini site uzerinden takip etmeyi bulamadim. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

https://www.moneyclubkart.com/ sitesine girerek sol menüden kart numaranız ver şifrenizle giriş yapın. Money sekmesinden puanınıza bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Arkadaslar puanlarin yatip yatmadigini site uzerinden takip etmeyi bulamadim. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

https://www.moneyclubkart.com/ sitesine girerek sol menüden kart numaranız ver şifrenizle giriş yapın. Money sekmesinden puanınıza bakabilirsiniz.

Şifre olayı nedir ? Şimdiye kadar hiç şifre kullanmadım

• Pazartesi mesaj attım puanlar halen yatmadı, yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

quote:

Kartınızı kaydettirin kısmı var. Oradan kartı kaydettiriyosunuz, şifre belirliyorsunuz. Daha sonra kart no ve şifre ile giriş yapıyorsunuz, kart bilgilerine, money bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Pazartesi mesaj attım puanlar halen yatmadı, yatan var mı?

2-3 mesaj yukarıları okusanız.
    />

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 22 Mayıs 2012; 20:49:30 >

• quote:

saat 14'de bugünden itibaren mesajı geldi ama 50 money yatmamış
    sanırım toplu halde hepimizin birlikte 50 moneyleri yatacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karta yüklenip yüklenmediğinin kontrolü için, moneyclubkart.com a üye olmadan yani müşteri hizmetlerinden şifre vs. gerek kalmadan puanları öğrenebilmek için,

kangurum yani migros sanal markete üye olup üyelik bilgilerine kart numarasını yazarsanız, hesabım kısmına geldiğinizde ne kadar puan kaldığı yazıyor.

eskiden üye olanlar da üyelik güncelleme kısmında money club kart nosunu değiştirip hesabımdan kontrol edip tekrar eski kart numaralarını kaydedebilirler.

daha önce verildi mi bilmiyorum ama, bi kez kangurum üyeliği alınca burdan kontrol etmesi çok daha pratik oluyor. bir de moneyclubkart.com sitesinin bazen yaptığı yavaşlıkla uğraşmamış oluyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Kartların ilk şifresi 123456

• gdi ile beraber kullanılıyo mu? bu kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

saat 14'de bugünden itibaren mesajı geldi ama 50 money yatmamış
    sanırım toplu halde hepimizin birlikte 50 moneyleri yatacak

İnşallah yatar. Kampanya uzadıkça Müşteri temsilcileri ve Turkcell iyice sallamaya başladı.
  • şu an yenı bır kampanya varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

gdi ile beraber kullanılıyo mu? bu kampanya.

her türlü şekilde kullanıyor

• iyimiş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Bu arada puanlar ile içkilerimi aldım.

4 hat taşımıştık.
    4 sise johnnie walker red label aldım.

johnnie walker'lar 59tl olduğu için her kart puanı + 9 tl ekledim. Kısacası 36liraya 4 şişe aldım

Ki benden önceki çocukta aynı sekilde Turkcell'den gelen puanlar ile absolut aldı

bak bunu hiç düşünemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: addicttomango

quote:

quote:

quote:

denedim olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: addicttomango

quote:

quote:

quote:

denedim olmadı

Ben mh 444lu numarasını arayıp sorduğumda ilk şifre olarak bunu verdi.
    Belki oncesinde oradan bı aktiflestirme gerceklestiriyordur

• peki dün mesaj gelipte puanı yüklenen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.