Şimdi Ara

Numaralarıma Ulaşabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bundan 3 hafta öncesina kadar İphone kullanıyordum. Sonra ablamla kısa süreliğine telefonlarımızı değiştik. Benim numaralarım direk telefona kayıtlıydı. Telefonları değişmeden önce ben İtunes e telefonuun uygulamalar dahil yedeğini yaptım. Android telefon kullanıyordum numaralarım silindi anlayamadığım sebeplerden dolayı. Şimdi numaralarıma nasıl ulaşabilirim yada ulaşma yolum varmı? Nasıl ulaşabilirim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• www.icloud.com bir deneyin
  • batuhangk kullanıcısına yanıt
    Eğer ablanıza telefonu yeni bir telefon olarak ayarlayıp verdiyseniz; şuanda ablanızın kullandığı şekilde yedeğini alın, ardından kendi son aldığınız yedeğe geri dönün yedeğinizi almış olduğunuz bilgisayar ile, erişmiş olduğunuz rehberinizi belli yöntemlerle yeni telefonunuza aktarıp telefonu tekrar ablanızın kullandığı son haline geri döndürün.
    Yalnız dediğim gibi sıfırlama yapmadan aynı telefon üzerinden ablanız kullanmaya başladıysa şuanda alacağınız yedek, eski yedeğinizin üzerine kayıt yapabilir belki. Belki diyorum çünkü tam olarak emin olamadım ne zaman farklı yedekliyor, ne zaman aynı yedeğin üzerine yazıyor iTunes.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sağolun ilgilendiğiniz için icould dan girdim arkadaşın dediği gibi ulaştım ilginiz için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.