Şimdi Ara

Numara Taşıma Sonrası Kullanıma Kapatılan SIM Kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ciddi bir sorun teşkil etmekteler bence...

Neden bu kartları aynı GSM operatörüne geri gelirken kullanamıyoruz? Yeni MNT sim kart vermek zorunda olduklarını söylüyorlar, peki yeni aldığımız sim karta neden eskisini ikizi olarak tanımlatıp kullanamıyoruz? Vodafone hattımla ilgili yaptığım görüşme sonucu talebimin olumsuz karşılandığını gördüm. Diğer operatörlerde durum nedir acaba?

İnanılmaz bir tüketim oluşturuyorlar. Birkaç tane hat taşıdım ve bunları çoğunlukla data trafiği için kullanıyorum. Kampanyaları takip edip ses trafiği de yoğun olan bir müşterinin sadece sim kart tüketimi ne kadardır acaba, hiç hesaplandı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Çok ciddi bir sorun teşkil etmekteler bence...

Neden bu kartları aynı GSM operatörüne geri gelirken kullanamıyoruz? Yeni MNT sim kart vermek zorunda olduklarını söylüyorlar, peki yeni aldığımız sim karta neden eskisini ikizi olarak tanımlatıp kullanamıyoruz? Vodafone hattımla ilgili yaptığım görüşme sonucu talebimin olumsuz karşılandığını gördüm. Diğer operatörlerde durum nedir acaba?

İnanılmaz bir tüketim oluşturuyorlar. Birkaç tane hat taşıdım ve bunları çoğunlukla data trafiği için kullanıyorum. Kampanyaları takip edip ses trafiği de yoğun olan bir müşterinin sadece sim kart tüketimi ne kadardır acaba, hiç hesaplandı mı?

dedıgın olay turkcellde var hocam sim kartın serinumarası kullanılıp tekrar aktif hale getiriliyor avea vodafone bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Orijinalden alıntı: tubytube

Çok ciddi bir sorun teşkil etmekteler bence...

dedıgın olay turkcellde var hocam sim kartın serinumarası kullanılıp tekrar aktif hale getiriliyor avea vodafone bilmiyorum

turkcell yapıyor eski turkcell kartlarınızı atmayın boşuna

• sim kart yenileme parasi odememek icin numara tasiyan var yahu...
  • Turkcell yapıyor ise bravo o zaman, umarım ikiz (eş) sim kart tanımlaması da yapıyorlardır...

Sim kartları asla atmam zaten, işe yarayacaklarını duymak sevindirici...

Cevaplarınız için teşekkürler, keşke Avea'daki durumu da öğrenebilsek :)
  • Avea ve Vodafone malesef yeni sim kart veriyor.

Aslında bu standartlaşsa, bir mobil numara için en fazla 3 sim kart olmuş olur (her operatörden 1 adet ve yedek sim kartlar hariç -kaldı ki operatör, yedekten gelir sağlar)..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.