Şimdi Ara

Numara taşıma da vergi alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı vodafone den Aveaya taşıdım. Numaram 544 lü. 19 luk süper taahhütlü tarife için sözleşme imzaladım. Ancak ne hikmettir yeni tesis adı altında bende ekstra vergi bedeli adı altında ücret alıyorlar. 19 luk tarife 25,25 Tl olarak geliyor. İlginçtir avea müşteri hizmetlerindeki odunlar ( aynen böyle odunun yanmamışı, kesilmemişi, hızara girmemişi) sorunuma çözüm bulmak yerine fatura detayını göremiyoruz diyerek baştan savma yapıyorlar. Süs diye oturmuş olsa gerek yoksa 16 saatte bir çalışanın ne işi var. Artı sen ekstradan 1 milyon abonenden 5 lira fazla alsan 16 dakika da bir eleman alman lazım Fasulye kafalılar. Avea aldığıma Yüzbinlerce kez pişmanım. Az önce avea bayiine gittim dedim ki çekmiyor hattınız. Yok dedi çekiyor. Telefonu çıkardım gerçekten de çekmiyor. sorun sizin telde oldu tabi haliyle. Her neyse. Ben şimdi tekrar vodafone geçmek istiyorum. Ancak avea hattımı iptal etmeden faturasıza ordan da vodafone geçmeye çalıştım ancak geçebileceğim tarie yok online avea da. MH arasam faturasız tarifeye geçmemi sağlayabilirlermi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.