Şimdi Ara

Nükleer teknoloji ve radyasyon güvenliği bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleyküm arkadaşlar ben üniversite tercihim için Nükleer teknoloji ve radyasyon güvenliği bölümünü seçmeyi düşünüyorum sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

• Kanser olursun okuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metehan altaş

neden

Radyasyon var hocam

• kardeş o bölümler ekmek veriyorsa git ben sevdiğim mesleği okumak istiyorum dersen bulaşma derim bu ülkede iş imkanı yok en iyisi sağlık seçmek işin garanti
  • Ülkemizde düzgün iş imkanı mevcut mu?

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    ben hemşirelik bölümünü okuyorum fakat memnun değilim istediğim sağlık bölümü ise MF-4 ile alıyor.ammma lakin 11-12 de matematik-kimya-biyoloji-fizik yok mecbur bu seneden geçti. ama ülkenin dünyanın geleceğini ele alırsak olabilir diye düşünüyorum nük. tek. e rad. bölümünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölüme girip bitirdiniz mi, tecrübeleriniz hakkında paylaşabileceğiniz bir şey veya girmememiz için bir uyarınız var mı? Ben de bu bölüme girmeyi düşünüyorum da alabileceğim her tavsiye kârdır, şimdiden teşekkür ederim.

• walmartrahibi kullanıcısına yanıt

Taze Çernobil dizisi izledim. Kesin oku bu bölümü

• alfred hitchcock kullanıcısına yanıt

Abi Çernobil dizisini ve nice başka içeriği yalayıp yutmayı bırak, 2023'ten bu yana Terra Invicta oyununa yüzlerce saat gömdüm ben ya. İngilizceyi çözüp ilgili topluluklara girmeye başladığımdan beri şu son üç küsür senede nükleer enerjinin hastası oldum.

Konumuza dönersek, dün gidip direkt şehrimdeki ilgili üniversiteyi keşfe çıktım, bölüm görevlileri, öğrencileri ve en önemlisi de bölüm başkanı ile iki saat filan konuştuk, kararımı verdim. Ben bu bölüme giriyorum, DGS kovalayacağım.

Nükleer teknoloji ve radyasyon güvenliği bölümü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.