Şimdi Ara

nükleer siren sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok ürkütücü değil mi? Şimdi diyelim ki nükleer savaş çıktı, biz bu sesi duyacak mıyız Türkiye'de? Bunun alarmı nerden çalıyor?

Sizce dünya çapında yüzlerce nükleer bomba patlasa o savaştan sonra yine de bi şekilde canlı kişiler kalır mı ondan sonra nasıl bir yaşam olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The 100 diye bir dizi vardı. Birkaç bölüm izlemiştim. Dünyada nükleer savaş oluyor millet uzayda kalıyor 100 sene kadar oksijenleri yemekleri bitiyor geri dönüyorlar. Dünyada kabileler falan yaşıyor. Değişikti

• Bunu duyunca saygı duruşuna kalkacak insanların olduğunu bilmek garip bir his
  • beklediğimden çok bana komik geldi biraz açıkçası.

• Biraz iç ürpertici
  • Fallout 4 nükleer savaş sonrasındaki hayatı anlatan kaliteli bir oyun, tavsiye ederim. Bilgisayarın kaldırmıyorsa yada takıldığın yer olursa Easter Gamers TV de bunun serisini izleyebilirsin. Gerçekten film gibi bir oyun.

Bu yoruma sponsor olan Bethesda ve Easter Gamers TV ye sevgilerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Fallout 4 nükleer savaş sonrasındaki hayatı anlatan kaliteli bir oyun, tavsiye ederim. Bilgisayarın kaldırmıyorsa yada takıldığın yer olursa Easter Gamers TV de bunun serisini izleyebilirsin. Gerçekten film gibi bir oyun.

Artık pek oyun oynamaya vaktim olmuyor ama bu oyunu çok duydum son zamanlarda, nükleer ile ilgili olduğunu bilmiyordum sağol hocam tavsiye için.

Bu arada ben metal gear solid fanıyım, bütün seriyi hikayeyi az çok bilirim, nükleer kelimesini bile hayatımda ilk kez metal gear oynarken duymuştum çocukken. Bu tür konuları, siyaseti tarihi bilimi savaşı vs. çok iyi işliyor, gerçek hayattaki olaylarla ve ekstra kurgu hikayeyle dolu, belki hikayesi en derin oyundur. Oynadın mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klimamdan Rüzgar Sesi Geliyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suicideRelated kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Hocam ben bunu sabah alarm sesi olarak kullanıyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

Hocam ben bunu sabah alarm sesi olarak kullanıyorum ya

Ciddi mi diyon

• quote:

Hayır

İzledim hocam güzel başladı ama böcekleri görünce soğumaya başladım hep böcekli mi gidiyor oyun?

• Biz bu sesi duyacak mıyız bilmiyorum ama İstanbul civarına atılan bir bomba olursa kaçmanın tek yolu özel jet e binip en uzaktaki ülkeye gitmek olacaktır. Çünkü insan için tehlikeli olan durum bomba patladıktan yarım saat sonra başlıyor. Ancak muhtemelen bomba havaalanına atılacaktır ki o aramızdaki birkaç zengin De kaçamasın bombadan. İstanbula atılırsa Marmara'da kalanlarin hepsi ölür kaçanların da yarısı ölür. Geriye kalanların da çocukları engelli doğar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olasi bi saldirida bizde camilerden ezan okunur bence

• Fallout oyna

• Siren sesini duysan ne yapıcaksın çok merak ediyorum. Bunu kesinlikle kişisel algılama. Bizim insanımızda acil durumlarda ne yapacağını bildiren bir yönerge tatbikat bulunmuyor. İnsanımız da gidip araştırmıyor böylece kaybımız çok fazla oluyor.

Not: Nükleer'e ne yapabilirsin orası ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

quote:

Fallout 4 nükleer savaş sonrasındaki hayatı anlatan kaliteli bir oyun, tavsiye ederim. Bilgisayarın kaldırmıyorsa yada takıldığın yer olursa Easter Gamers TV de bunun serisini izleyebilirsin. Gerçekten film gibi bir oyun.

Artık pek oyun oynamaya vaktim olmuyor ama bu oyunu çok duydum son zamanlarda, nükleer ile ilgili olduğunu bilmiyordum sağol hocam tavsiye için.

Bu arada ben metal gear solid fanıyım, bütün seriyi hikayeyi az çok bilirim, nükleer kelimesini bile hayatımda ilk kez metal gear oynarken duymuştum çocukken. Bu tür konuları, siyaseti tarihi bilimi savaşı vs. çok iyi işliyor, gerçek hayattaki olaylarla ve ekstra kurgu hikayeyle dolu, belki hikayesi en derin oyundur. Oynadın mı?

Boss,Boss,BOSS !

Mike oldfield - nuclear şarkılı mgs phantom pain traılerını açar açar izlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Korunmak için maske takanlar bile olur..
    Kelime-i şahadet getirip sevdiklerinle vedalaşır, son beklenir ancak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nükleer saldırıyla ilgili film dizi falan yok mu beyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.