Bildirim
nüfus cüzdanı mı kaybettim çok acil yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
polise git , zaman kaybetme. -
hükümsüz oldugunu ispatla -
gazeteye ilan mı vermem gerekiyor -
ilk önce karakol a git. bankalarınıda ara bilgilendir. -
Karakola gidip zabıt tuttur ve bütün kartlarını iptal et.. -
İlk önce karakola git kayboldu falan de. ( Bizim buradakiler biz ilgilenemiyoruz dedi eh, karşı sokaktaki esrar satan çingenelere baskın haberi veren karakoldan ne beklersin ki ! ) Sonra muhtardan kağıt alıyorduk sanırım kayboldu diye. En son nufüs dairesine. Şöyle bir olay var ama. Eğer kaybettim diyip gidersen 50 TL ceza karakola bildirirsen sanırım ceza parası almıyorlarmış. Çalındı de. -
Gazete olayı kalktı, polise gidip bildirmen gerekiyor, sonra aynı gün muhtara git, yine aynı gün nufüs dairesine git.
Aynı gün olunca ceza ödemiyorsun sanırım, yarın olursa 60 ya da 80 tl cezası var. -
Geçmiş olsun. -
Kaçşın yok her türlü ödiceksin cezayı.
15 gün içersinde ödersen 45 TL 1 ay içersinde ödersen 63 L ödiceksin.
Benmde cüdan gitti. daha bugün çıkarttım. Ekstra bişey yapmana gerek yok polis falan filan gibi. Muhtrdan nufüs cuzdan sureti alıp nufüs müdürşlüğüne git orda sana tutanak tutturcaklar zaten. yeni kimliğini alman için cezanı yatırman şart değil.
Kredi kartlarını anında iptal ettir. Benim kartlarımda hep başarısız girişler yapılıp bloke olmuştu allahtan. -
Kredi kartı vb parasal işlem olan nüfus cüzdanı bilgileri gerektiren bütün kartlarınızı iptal ettiriniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X