Şimdi Ara

ntvdm.exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba başlıktada yazdığı gibi bilgisayarımda 2 gündür bu ntvdm.exe hatasını alıyorum ve neredeyse 200e yakın hata sayfası ve mesaji geliyor sistemi 2 gün öncesine geri yükledim yine aynı hatayı veriyor acaba ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz lütfen resim yüklüyorum biraz büyük ama kusura bakmayın
     ntvdm.exe hatası

• Merhaba,

Kaspersky adlı anti virüs programını indirip kur ve güncelle. Sistemi güvenli modda tam taramaya tabii tut. Daha sonra tekrar test et bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Kaspersky adlı anti virüs programını indirip kur ve güncelle. Sistemi güvenli modda tam taramaya tabii tut. Daha sonra tekrar test et bakalım.

Teşekkürler hallettim sorunumu birde size bir sorum olacaktı pc netbook 1.6 ghz 2 gb ram li kaspersky 2012 deneme sürümünü yükledim acaba pc yi kasar mı kaldırayım mı yoksa dursun mu program sizce şimdiden teşekkürler cvbiniza...
  • aynı sorun iş yerinde oldu araştirdim herkez bişiler söyluyor ama sonuç yok format atmak zorunda kaldım bugun. şu saat e kadar bı sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.