Şimdi Ara

NTV-Fantezi Futbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ntv'nin fantezi futbolunu oynayanlarınız var mı? Ligler başlamadan önce kadroları görelim. Bu sezon iddialıyım. PS3'ü ben alacağım.

http://fantezifutbol.ntvmsnbc.com/

benim kadro

NTV-Fantezi Futbol

• KAdro güzelmiş aynısını yapıyorum. Bende kaydoldum dün.
  • Kaydet tuşuna bastığımda hata veriyor şu anda. Acaba herkeste mi böyle ?
  • Kapatıp açtım düzeldi tabi kadro boşa gitti.
  • @mucizevi 2-3-5 nasıl oluyo ya? Çok gol atarsın ama o kadarda yersin bence. Bende 2-3-5 yapıyım karşılaşalım bakalım.
  • buda benim kadro ama 47 milyon dolar oldu

NTV-Fantezi Futbol
  • Pardon yanlış koydum

NTV-Fantezi Futbol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Futbol
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu sene anadolu takımlarından cıkıs beklediginiz oyunculari soylermisiniz fantezi futbol icin:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: zyxelcenk

arkadaslar bu sene anadolu takımlarından cıkıs beklediginiz oyunculari soylermisiniz fantezi futbol icin:D

Banada lazım Kadroda revizyona gittim kavga eden futbolcular vardıda işte yeni kadrom

NTV-Fantezi Futbol

• benim tahmin ettigim bir kac tane var cikis yapabilecek kapasitede oyuncu ama diger arkadaslarda paylasirsa sevinirim.

abdullah durak,baris memis,muhammet demirci,beto,muslu nalbantoglu,tevfik köse,oguz sabankay bu sene takımlarında ilk 11 de istikrarlı oynarlarsa cok iyi cıkıs bekliyorum bu oyunculardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

@mucizevi 2-3-5 nasıl oluyo ya? Çok gol atarsın ama o kadarda yersin bence. Bende 2-3-5 yapıyım karşılaşalım bakalım.

CM, Fm gibi değil bu.
    En fazla puanı almanın hesabını yap. O hafta Gol atan forvet oyuncusu 4 puan alıyor.

quote:

Puanlama

1. Türkiye Süper Ligi'nde sahaya çıkan her futbolcu 1, 60 dakikadan fazla sahada kalan her futbolcu 2 puan alır.
    2. Gol atan forvet oyuncusu 4 puan; orta saha oyuncusu 6 puan; defans oyuncusu 8 puan; kaleci 10 puan alır.
    3. Gol yemeyen kaleci 5 puan; her bir defans oyuncusu 3 puan alır. Orta saha oyuncusu 1 puan alır.
    4. Gol yiyen kaleci ve defans oyuncularından her gol basına 2 puan düşülür.
    5. Kırmızı kart gören oyuncudan 3 puan; sarı kart gören oyuncudan 1 puan düşülür.
    6. Asist yapan her oyuncu 2 puan alır.
    7. Haftanın oyuncusu (güncelleme döneminde en çok puan getiren oyuncu) 5 puan alır.
    8. Penaltı kurtaran kaleci 5 puan alır.

ank_yer_6;

başka kadro yap.

sezon sonu 1. olana play station3

• Takım aynı değil ama benzer.

Ümit yerine Nonda, Guiza yerine Semih falan var.
  • quote:

quote:

arkadaslar bu sene anadolu takımlarından cıkıs beklediginiz oyunculari soylermisiniz fantezi futbol icin:D

Banada lazım Kadroda revizyona gittim kavga eden futbolcular vardıda işte yeni kadrom

NTV-Fantezi Futbol

Kötü olmuş bu kadro. Can ve Gürhan zaten takımlarında ilk 11de oynamıyorlar.
    Bu oyunda başarı için. 2-4-4 2-3-5 gibi taktikler kullanmalısınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

quote:

NTV-Fantezi Futbol

Kötü olmuş bu kadro. Can ve Gürhan zaten takımlarında ilk 11de oynamıyorlar.
    Bu oyunda başarı için. 2-4-4 2-3-5 gibi taktikler kullanmalısınız.

Ne saçma oyunmuş ya Bu kadronun neresi kötü ki? 40 milyona anca bu oluyo Arkadaşlar gol atan forvet 4 puan alıyo falan demişsiniz yani bu oyun kazan-yenil-berabere kal şeklinde değilmi? Futbolcularmı puan alıyo? Kuralları hiç okumadım normal bi ligtir diye.(Bu arada çok soru sordum cevap vermeyebilirsiniz)

• Tamam cevap vermeyin okudum kuralları ve kadroma son halini verdim değiştir demeyin artık

NTV-Fantezi Futbol
  • Eren Güngör'le Muhammed Akıncı'yı iki arkadaşta almış. İyi midir bunlar ? İstihbarat nerden ?
    Geçen sene Mohammed Ali Kurtuluş, Mehmet Çakır, Ceyhun falan iyiydi şöyle 2-3 hafta geçsin görecez bakalım bu senenin geçerli oyuncularını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

Eren Güngör'le Muhammed Akıncı'yı iki arkadaşta almış. İyi midir bunlar ? İstihbarat nerden ?
    Geçen sene Mohammed Ali Kurtuluş, Mehmet Çakır, Ceyhun falan iyiydi şöyle 2-3 hafta geçsin görecez bakalım bu senenin geçerli oyuncularını.

İyiler onlar iyi Şaka maka ben tanımıyorum iksinide yani daha doğrusu oyun stillerini ama ben mucizevi'den biraz kopya çektim yoksa 40 milyona kuramıyodum kadroyu.

•  NTV-Fantezi Futbol
  • Trabzonsporlu değilim ama ilk hafta trabzon gol yemez ve kazanır diye tahmin ettim 3 yıldır oynarım bu oyunu bu sitede. biara 50. olmuştum

NTV-Fantezi Futbol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.