Şimdi Ara

NTSC-J ps3 geldi, iade etmek gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Hizlial'dan ps3 aldım. Ntsc-j geldi. Yeni başlayacak biri kullanacak. X tuşunun farklı olmasından başka herhangi bir değişiklik, dezavantaj sunar mı?

    Oyunlar tr-psn hesabında yüklü. Kardeşlik ile oynanacak. İade edip pal cihaz ile değiştirmek gerekir mi? Teşekkürler.



  • Hocam kutunun tam altına bakarmısın Dünya resmi icinde hangi rakam yazıyo ???? Bu arada Ntsc Pal vs ne olursa olsun ne account icin ne oyun cicin HİÇBİR dezavantaj olmaz sadece dvd ve bluray filmleri oynatmaz pal olan eger ntsc ise , benim konsolumda X -O tuşu ters ama ben alıştım kaldıkı bu sadece menude bole oyuunlarda deil....SEn bir kutunun altına bakıp bana solersen sevinirim bolgeyi ? eger 2 ise PAL dır.
  • A 3 3 şeklinde dünya işaretleri var hocam. Cech - 4206c

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J. Marston kullanıcısına yanıt
    Southeast Asia, South Korea, Taiwan, Hong Kong, Macau eğer 3.Bölge ise bu yazdığım bolgeye ait demektir. Sen elinde varsa PAL dvd ile bir dene bakalım cihazı , ama yok ben zaten asla bu cihazda oyun dısında bişi yapmıcam diyosan devam et hocam seni asla etkilemez bolge ne olursa olsun.
  • Teşekkür ederim hocam yardımınız için. Sadece tr psn hesabındaki oyunlar yüklenecek ve diğer oyunlar da bu şekilde psn üzerinden alınacak. Herhangi bir disk takma, film izleme durumu olmayacak. Sadece oyun ve psn üzerinden yüklenecek. Büyük ihtimal disk hiç kullanılmayacak bile.

    Sadece X O tuşları sıkıntı ama onu da hayatında hiç konsol oynamamış yeğenim oynayacağı için böyle alışabilir diye düşündüm. Merak ettiğim, x o tuşu dışında pal cihazdan farkının olup olmadığıydı. Firmayşa görüştüm pazartesi bakacaklar. Pal cihaz varsa değiştireceğim olmazsa böyle kalacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J. Marston kullanıcısına yanıt
    evet O ve X tuşunda bir fark yok o zaman sizin acınızdan cihazı kullanın uzunca bir sıkıntısı yoksa bence devam edin gitsin iyi oyunlar :D
  • Bende de aynı model ps3 var da hiç bir yerde göremedim konuyuda hortlatıcaz sanırım ama yapcak bir şey yok.Bu ps3 kırılan modelden mi yoksa kırılmaz mı?
  • Konuyu 7 ay once acmisim. Yeğenim her gun catir catir oynuyor hic bir sikinti cikarmadi. Ntsc olsa bile aldigimiz bluray diskleri sikintisiz calistirdi. Psn'den oyunlari indirdik problem olmadi. Modelin kirilip kirilmadigi hakkinda bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.