Şimdi Ara

NTCS ve PAL arasındaki FARKLAR ! Önemli PS 2 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ay sonu Temmuz başı gibi ps 2 alacagım 0 almak isemiyorum chip 2. kol oyun memory kart derken bana 300 + bişeye patlayacak onun yerine
    1 seneden az kullanılmış 2+ kol chipli 50+ oyunlu memory kartlı bi ps 2 alıcam ama şu soru aklımdan çıkmaz oldu

1- "NTSC" MI ALAMALIYIM "PAL" MI (Palsa neden pal ntsc ise neden ntsc ? )
    2-Fat mı almalıyım slim mi (neden?ısınma sorunu hangisinde daha az?)
    3-Adaptörlü mü almalıyım direk fişli mi?(neden hangisi daha iyi)
    4-hangi ps2 daha iyidir model no SCPH-90004 mü 90006 mı ?(neden)

5- bizim Tv LCD 2009 yılında aldık Vestel [32ph5010 32" ] kodu Pixelence HDMI falan filan var ama Digitürk kullanıyoruz yayın stili 2 şekil var NTCS PAL ps 2 nin her modelini sorunsuz oynayabilirmiyim

6-Modelden çok, konsolun bölge dili kodlaması önemli sanırım. NTSC-J, NTSC-U ve PAL. Hangisi en iyisidir?

7- bana 60 tane falan ps 2 için en yiyi oyunları yazarmısınız oynarken sıkılmayacagım genelde araba yarışı gran turismo 3 - 4 NFS maç strateji severim ama siz genede her en güzel oyunları yazmaktan çekinyein şimdien teşekürler ..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 12 Haziran 2011; 22:40:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum ps2 yi napıcan bu zamanda yahu
  • Yegenimde vardı ps 1 ayda bi kere giderdk orda oynardım çok severdim, bende yokdu sadece aari vardı onuda 10 TL ye be almıştım ablam kolların kablolarını kemirmişti bozmuştu :) Oyunu çocuklugumda adam gibi oynayamadım şimdi oynamak istiyorum japonlar bile ülke nüfüsunun %75 i ps 2kullanıyor o yüzden ps1 ve ps 3 psp lere bakmıyorum bile 0 alıcak paramda war ama 2 el almak istiyorum sordugum sorulara yanıt verebilicek bilgiye sahipsen ve yanıtlarsan çok mutlu olurum :D

• Zaten bu saatten sonra sıfırı alınmaz.

Çok fazla kafa yormana gerek yok sonuçta hepsi aynı işi görüyor. Bakarsın kullanım yılına, içeriğine ve temizliğine seçimini yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcc
    Zaten bu saatten sonra sıfırı alınmaz.

Çok fazla kafa yormana gerek yok sonuçta hepsi aynı işi görüyor. Bakarsın kullanım yılına, içeriğine ve temizliğine seçimini yaparsın.

yanlis yonlendirmeee.. pal alicaksin dostum fat veya slim farketmez
  • chip takılacağı yada zaten siz aldığınızda üzerinde olacağı için ntsc yada pal olmasının en ufak bir farkı olmaz her oyun istisnasız çalışır lcd de düzgün kullanmak içinde teknosada bile var componenet kablo alıcaksınız bununla daha net bir görüntü ile oyun oynarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Full_HD

quote:

Orijinalden alıntı: zxcc
    Zaten bu saatten sonra sıfırı alınmaz.

yanlis yonlendirmeee.. pal alicaksin dostum fat veya slim farketmez

Önce sen Türkçe'ni geliştir sonra mesaj at.

Türkçemizi katledenlere cevap vermiyorum sizde ciddiye almayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler sakin olun :) anladıpım kadarıyla cipli cihazlarda pal ntsc fark yapmaz diosunuz :D neyse ben genede PAL alayım peki 90004 mü 90006 mı alayım ?

• 150 Tl Sana 0 la eşdeger ntsc ps2 satıyım yanında god of war 2 orjinal oyununuda vericem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.