Şimdi Ara

nsx hayata geri dönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskisi çok daha güzeldi, genel gövde hatlarıyla R8e çok benziyor konsept.
    Bir de Gt-r denen de birşey var...
  • Hybridi kötü düşünmeyin derim. Mesela birçok ralli pilotu turbo araç yerine atmosferik araç tercih eder. Turbo lagdan dolayı. Ama hybrid motorda atmosferik motora destek olarak düşünürsek turbo lag olmadan güç üreten bi ünite. Turbo yerine elektrikli motor desteği var bence güzel bi kombinasyon.
  • Ralli araçları benim bildiğim hayvani turbolara sahip.Hatta turbo yüzünden 6000 devir falan çeiriyor.F1 bile 1.6 turbo motora geçicek diye duydum.(Ama biyodizel'de olabilir)
    Bu kadar turbo lag olsa bunlar kullanmaz sanırım.
  • S2000 ins çıkarırlar

Nsx 1 numara ama zaten o Motora sahip olursa pek umurumda olmaz olamaz :)

Bizi asar nsx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Şubat 2012; 22:50:45 >
  •  nsx hayata geri dönüyor

nsx hayata geri dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 2 Mart 2012; 1:38:26 >
  • Harika bir tasarım.Müthiş görünüyor
  • Sanki herkez alacakmış gibi sevinmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Tasarım müthiş. Fakat böyle bir modele şu hibriti katmasalar olmaz sanki.

şu kadar söyleyeyim eskileri arayacağız atmosferik devri bitti bütün firmalar ya turbo yada kompresörlü motora geçti

hybrid turbo gibi birşey eğil, hisleri tepkileri keyfi süreleri asla azaltmayan aksine güçlendiren bir teknoloji, yani yine atmosferik motor....
  • tasarım harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Hybridi kötü düşünmeyin derim. Mesela birçok ralli pilotu turbo araç yerine atmosferik araç tercih eder. Turbo lagdan dolayı. Ama hybrid motorda atmosferik motora destek olarak düşünürsek turbo lag olmadan güç üreten bi ünite. Turbo yerine elektrikli motor desteği var bence güzel bi kombinasyon.

Bu konuda yanlışınız var.Ralli araçlarının çoğu turboludur hatta turbosuz olan yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni s2000, merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Hybridi kötü düşünmeyin derim. Mesela birçok ralli pilotu turbo araç yerine atmosferik araç tercih eder. Turbo lagdan dolayı. Ama hybrid motorda atmosferik motora destek olarak düşünürsek turbo lag olmadan güç üreten bi ünite. Turbo yerine elektrikli motor desteği var bence güzel bi kombinasyon.

Bu konuda yanlışınız var.Ralli araçlarının çoğu turboludur hatta turbosuz olan yok sanırım.

Arkadaş herhalde atmosferikleri daha çok sever ama mecburen turbolu kullanır demek istiyor ben de eski bir yarış pilotundan duymuştum o da atmosferik araçları daha çok beğendiğinden söz ediyordu

• honda yapıyor bu işi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.