Şimdi Ara

NSIS Script üzerinde tool yönetme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, elimde nsis setup scripti var. Fakat bu scriptin üzerinden toola komut vermemi sağlayacak komutlar yok.

Peki ne işime yarayacak bu kodlamalar;
    Biliyorsunuz Kane and Lynch: Dead Men oyununu çevirdik. Fakat dosya boyutu biliyorsunuz ki bayağı fazla(2 GB kadar) bunun nedeni ise dil dosyalarının içinde kaplamaların vs. bulunması. Ama elimizde toolu yönetebileceğimiz bir kodlama olursa setup üzerinden gerekli düzenlemeleri yaparak oyuna sadece dil dosyalarını yüklemesini sağlayacaz. Ve böylelikle dosya boyutu bir hayli azalacak. Hem bizim upload etmemiz hem de sizin rahatça indirmeniz kolaylaşacak.

NSIS forumlarında ne kadar konu açsamda anlayan olmadı bir türlü veya ben anlatamadım. Bu durumda tek umut sizlersiniz.

Ve bana NSIS veya AutoIt'ten anlayan arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa daha iyi olur. Hem sormak istediğim şeyler var hem de bu yukarda anlattığım konuyu daha iyi anlatabilirim. Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi bu oyunu oynamadım ama yazdıklarından anladığım şu yani ortada oyunun aslı var siz oyunu türkçeleştirdiniz ama atıyorum oyunun dosyalarını değiştirdiniz haliyle 2gb dosya oldu haliyle büyük sizin yapmak istediğiniz sanırım patch gibi bişey küçük bir kurulum olacak orijinal dosyalarda gerekli düzenlemeyi o yapacak öyle mi bu nsis veya başka bişey de olabilir
  • Aynen öyle. Mesela batman arkham city o sayede 10gbden 500mbye düşürüldü. Bizede öyle bir kodlama sistemi lazım nsis üzerinden.

• çabuk bir işlem içinhttps://www.indigorose.com/visual-patch/ programına bakarsın

diğeri için ne yapıldığını bilmek lazım atıyorum hangii dosyada neyi değiştirdiniz nasıl değiştirdiniz sonra dosya üzerinde başka işlem yapılıyor mu
  • Saat 11 gibi eve geçeceğim. Eğer o zaman müsait olursan Teamviewer üzerinden daha detaylı gösterebilirim.

Ve oyun toolu dil dosyalarını bize xml olarak çıkartıp veriyor. Ve bunu tekrar paketleyip oyunun içine atmamız gerekiyor. Yani setupda bu işlem üzerinden ilerleyecek.

• o saatlerde yatarım kesin oyun toolunun komuttan çalışma özelliği var mı yoksa mecbur mousla tıklatp mı işlem yapacaksın
  • Glacier adında bir tool hitman serilerini falanda açıyor. O özelliği destekliyor mu gerçekten bilmiyorum.

Yine elimden geldiğince erken geçmeye çalışırım eve. Sana özelden atarım teamviewer ıd ve şifreyi eğer uyumamışsan veya müsaitsen gelirsin. Zaten gece 3'e kadar açık bilgisayar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office VBA editör sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Script Host HATASI!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programın ismi glacier tex editor ise baktım onda komuttan çalışma gibi bişey göremedim ha adam kaynak kodu vermiş ama delphiyle yapılmış bu devirde delphi ile uğraşan çok adam yok bu durumda autoit gibi tıklatma temelli bişey yapılması lazım gibi ama o da uzun sürer hemde kurulum esnasında kafa karıştırır gibime geldi
  • Oyunun dosya bütünlüğü zaten kendinden karışık winrar olarak yapmışlar oyunu neredeyse. Herşey winrar dosyasında yani şöyle diyeyim setubun winrarı açıp içindeki editlenmemiş dostayı silecek ve içine bizim editlediğimiz dosyayı atacak bunu yaklaşın 16 17 kere tekrarlayacak. Eski bir oyun olduğu için Bu sistem üzerinden gitmişler heralde.

Yine de denemeye değer birazdan eve geçebilirim. TeamViewer üzerinden göstererek tekrar anlatırsam belki bir şeyler yapabiliriz.

• Bu akşam dan geçti yarın mesai sonrasına kalır ancak

• Kusura bakmayın. Bende yeni oturabildim bilgisayar başına. Hangi saatler müsait olursunuz?

• akşam 6-7 gibi
  • Tamamdır. 6 gibi özelden mesaj atarım size.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.