Şimdi Ara

NSIS ERROR??? BU DA NE Kİ ŞİMDİ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
132.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

arkadaşlar bu sorunu yaşayan yaklaşık 5 milyon insan var. ve herhangi bi programda oluşabiliyor.. hafif bi araştırma yaparsanız eğer global olarak bi çok forumda aynı sorunlar var..

GENEL KANI indirdiğiniz programların TCP ayarlarınızdan kaynaklanan DOWNLOAD sırasında oluşan corrupt lar.. Yani aslında bilgisayarınızda bu iş için yapabilceğiniz bişii yok. TCP optimizer programını kurup, Download ve tcp ayarlarınız bi miktar değiştirerek ( tercihen rate lerinizi düşürerek ) [ bu şekilde yapıp çözen 3 - 5 bin kişi var ] corrupt hatası veren dosyayı tekrar ve YAVAŞ bir şekilde indirme ile çözebilirsiniz.. İNSTALL ler ile alakalı bi sorun değil. Yada windwos unuzun ayarları ile alakalı değil ( sistem dosyaları yani )

Bu söylediğim size %100 çözüm sunmaz.. Zaten sorunun %100 çözümü yok..

Yukarda PATCH ini yükle diyen arkadaşa da selamlarımı yolluyorum.. Azıcık bişii bilin öyle yazın..

Bi kısım da, programı olduğu gibi cd/dvd yeçekip, programı yükleyebileceği bi bilgisayar bulup ( %100 şans ) kurduğu programı vs. image oalrak kendilerine çekmek...

Gördüğünüz gibi.. Sorunun çözümü için sabit bi yöntem ne yazıkki yok. Bizde halen gerek forumlarda gerek mypage lerde ki tartışma ortamlarında çözümü bulmaya/aramaya devam ediyoruz...

Dostum senin şu NAsa ile ilgili progrm için tavsiyem. bulabilirsen başka bi linkten bul ( avrupa server ları olsun mümkünse ) ordan indir. indirirkende ( 160 mb gerçi ama ) download programı/hızlandırıcı kullanmadan windows download ile indir...

bnm laptoptada pcdede aynı sorun vardı gom player yuklerken oluyordu laptoba kaç defa recovery yaptım olmadı servise verirken hatayıda söledim aynı setupla denedim vermedi hatayı dedim oldu galiba bide aynı setupla pc denedim oldu nasıl yaptı servistekiler acaba
    bilmiyorum tum mesajları okumadım ama biri söylemiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: moontaxi

ayrıca kurulum dosyasının bulunduğu klasör adında türkçe karakter olması da bu problemin nedenlerinden biri. c:/new folder içine atmayı da deneyebilirsiniz.

Çok sağolun.. Windows 7 de karşıma çıkan bu sorunu sizin öneriniz çözdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realsanal -- 24 Ekim 2010; 12:29:00 >
  • Arkadaşlar Bendede Aynı Sorun Vardı Çözdüm. Adı Geçen Programı Sağ tıklatıp Kısayolunu oluşturun Sora özellikler Diyip hedef Kısmındaki .exe yazısına Aynen Söyle yazın.......
    .exe(Boşluk)/NCRC Uygulayın Sorun hallolacaktır
  • ARKADASLAR!!!! SETUP DOSYASINI ALIYOSUNUZ BASKA BIR KLASORUN ICINE ATMADAN DIREK C: SURUCUSUNE VEYA DIGER SURUCUYE SALLAYIYOSUNUZ!! SETUP DOSYASININ BULUNDUGU HEDEF YOLUNU SISTEMINIZDEKI DIL AYARLARINDAKI UYUMSUZLUKLAR YUZUNDEN OLDUGUNCA KISA TUTMALISINIZ!!! SORUN COZULMUSTUR!! ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke01

Benimde karşıma çok çıktı ve hep bu yolla sorunu hallettim!

NSIS ERROR??? BU DA NE Kİ ŞİMDİ???

WİN764BİT KULLANIYORUM BUNU DENEDİM OLDU TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞI
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

işe yaradı program açıldı ama kurulum esnasında error decompressing data corrupted installer? hatası çıktı.Foobar2000 yükliycktim yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekreizze

Tekrar indirmen gerekiyor ne indirdiysen...

saol kardes sen sayende yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

/NCRC ile nsis error hallettim fakat %80 oldugunda aynı sana verdigi hatayı bana da veriyor

• arkadaşlar sorunun kesin çözümünü ben size söylim ram değiştirin ramler böyle sorun yapıyor. Ben bilgisayara hiç bir program yükleyemiyordum birçok programda aynı bu hatayı veriyordu ram değiştirdim sorun çözüldü bilginiz olsun denemede yarar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomStroke

Sebebi Win.32.Parite.b ^^ bu virüs exe lerin içine eder :(

aynen herşey bu virüs yüzünden oluyor kurtulmak için format atmak gerekiyor
  • Benim Vindows XP SP3 Turkce idi ve bu sorunla karsilasmamistim hic
    Format atmak zorunda kaldim ve formati da her zamanki format Cd si ile atamayinca Ingilizce format Cdsi ile attim
    Format dan sonra Ccleaner i kurmak istedigimde bu sorunla karsilastim
    Bazi arkadaslarin dedigi gibi programin exe sinin oldugu klasor adi Turkce idi
    Masa ustune New Folder diye klasor actim ve Ccleaner i o klasore attim ve sorunsuz kurdum
    Yani programin oldugu klasor adinin Turkce olmasi sorun cikariyor
    Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIMAR53

eğer bu sorunu hala yaşayan varsa çözüm bu :

mesela ben flyff yi indirmiştim buhatayı verdi sizde böyle uygulayın :::::

önce setup dosyasına sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur diyoruz. daha sonra masaüstüne gelen kısayola sağ tıklayıp özellikler e basıyoruz ve hedef bölümüne ...(setupun olduğu yer)\FlyffUsaSetup_xfire.exe /NCRC yazıyoruz..ve kısayola çift tıklıyoruz kurulum başlayacaktır...

Helal olsun walla yarım saattir uğraşıyorum senin sayende çözdüm teşekkürler...
  • Arkadaşlar 2 sayfadaki tüm yöntemleri denedim (ram değiştirmek hariç alakası olacağını sanmıyorum) fakat elimdeki "installer_r18-windows.exe" dosyasında bu hatayı alıyorum. Başka hiçbir setup dosyasında bu sorunu yaşamadım (win7 ultimate tr x86) soruna başka çözüö bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

Arkadaşlar 2 sayfadaki tüm yöntemleri denedim (ram değiştirmek hariç alakası olacağını sanmıyorum) fakat elimdeki "installer_r18-windows.exe" dosyasında bu hatayı alıyorum. Başka hiçbir setup dosyasında bu sorunu yaşamadım (win7 ultimate tr x86) soruna başka çözüö bulabilen var mı?

Bugün installer_r21.1-windows.exe 'yi yüklerken bu hatayı aldım. Bütün yöntemleri denedim olmadı. En son Türkçe karakter içeren bir klasör altında çalıştığımı farkettim. Dosyayı, Masastüne açmış olduğum SDK_KurulumDosyaları adlı klasöre atmıştım. Klasör adındaki ı harifini i olarak değiştirdim, sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 25 Mart 2013; 17:19:07 >
  • bozuk dosya hatası.
    hiç boşa çabalamayın.
    sabah beri uğraşıyorum tekrar indirmeyi denedim sorunsuz calıstı. exe bozuk indirirken eksik indirilmiş veya bozuk inmiş.
    Açtıgınız oyun ise exe dosyasını değiştirip tekrar deneyin sorun kalmaz.

hortlattım biraz ama olsun gelen arkadaslar görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archery

bozuk dosya hatası.
    hiç boşa çabalamayın.
    sabah beri uğraşıyorum tekrar indirmeyi denedim sorunsuz calıstı. exe bozuk indirirken eksik indirilmiş veya bozuk inmiş.
    Açtıgınız oyun ise exe dosyasını değiştirip tekrar deneyin sorun kalmaz.

hortlattım biraz ama olsun gelen arkadaslar görsün.

Daha önce mecburen, istemeden de olsa ben hortlatmıştım. Ama bendeki sorun bozuk dosya değildi. Aynı dosya, aynı pc üzerinde çalışan diğer sanal pc'lerimde sorunsuz çalışıyor, sadece ihtiyacım olan pc'de çalışmıyordu.
    Benim çözümü yukarda yazmıştım.
  • App servi Surekli kulanıyorum ve yenı bı surumu cıkmıstı bende ındrdım Nsıs hatası aldım eskı dosyayı tekrar ınıdırım sorun duzeldı :D
  • Kardeşim Size Kesin Çözüm Söylüyorum Dosyayı winrarın içine atıp winrarın içinden çalıştırın %100 açılacaktır.
  • gD kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben buldum

1.Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Kullanıcı Hesapları-Yeni Kullanıcı Oluştur
    2.Başlat-Oturumu Kapat.Sonra yeni açtığın oturuma gir yüklemek istediğini tekrar yükle

Eğer Sizdede olursa +++Rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

arkadaşlar bu sorunu yaşayan yaklaşık 5 milyon insan var. ve herhangi bi programda oluşabiliyor.. hafif bi araştırma yaparsanız eğer global olarak bi çok forumda aynı sorunlar var..

GENEL KANI indirdiğiniz programların TCP ayarlarınızdan kaynaklanan DOWNLOAD sırasında oluşan corrupt lar.. Yani aslında bilgisayarınızda bu iş için yapabilceğiniz bişii yok. TCP optimizer programını kurup, Download ve tcp ayarlarınız bi miktar değiştirerek ( tercihen rate lerinizi düşürerek ) [ bu şekilde yapıp çözen 3 - 5 bin kişi var ] corrupt hatası veren dosyayı tekrar ve YAVAŞ bir şekilde indirme ile çözebilirsiniz.. İNSTALL ler ile alakalı bi sorun değil. Yada windwos unuzun ayarları ile alakalı değil ( sistem dosyaları yani )

Bu söylediğim size %100 çözüm sunmaz.. Zaten sorunun %100 çözümü yok..

Yukarda PATCH ini yükle diyen arkadaşa da selamlarımı yolluyorum.. Azıcık bişii bilin öyle yazın..

Bi kısım da, programı olduğu gibi cd/dvd yeçekip, programı yükleyebileceği bi bilgisayar bulup ( %100 şans ) kurduğu programı vs. image oalrak kendilerine çekmek...

Gördüğünüz gibi.. Sorunun çözümü için sabit bi yöntem ne yazıkki yok. Bizde halen gerek forumlarda gerek mypage lerde ki tartışma ortamlarında çözümü bulmaya/aramaya devam ediyoruz...

Dostum senin şu NAsa ile ilgili progrm için tavsiyem. bulabilirsen başka bi linkten bul ( avrupa server ları olsun mümkünse ) ordan indir. indirirkende ( 160 mb gerçi ama ) download programı/hızlandırıcı kullanmadan windows download ile indir...

Dediğin gibi, tekrar indirmek sorunu çözdü. Sağolasın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.