Şimdi Ara

NSF Onaylı Su Arıtma Cihazı Musluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NSF Onaylı Su Arıtma Cihazı MusluğuNSF Onaylı Su Arıtma Cihazı MusluğuNSF Onaylı Su Arıtma Cihazı Musluğu

NSF Onaylı Musluk Satın alma linki

Avrupa Krom Musluk %100 SS 316. Alya Easywell Model ZWDF-1002 NSF onaylı arıtma musluğu
    Ro musluğu avrupa standartlarında NSF onaylı CE belgeli krom musluk

Easywell ZWDF-1002 modeli musluk NSF 42 sertifika sayfasıhttp://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0071310&Standard=042

Easywell ZWDF-1002 modeli musluk NSF 58 sertifika sayfasıhttp://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0071310&Standard=058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 22 Ağustos 2020; 0:43:32 >

• Nsf onayı varsa 10 TL lik musluğa 200 TL verilir kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    10 liralık musluğa nsf onayi alamazsınız hocam zaten.

Bir musluğun nsf li olmasi için ne gibi şartlar gerektirdiğini biliyormusunuz buyrun anlatinda öğrenelim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 lira çalışır + kargo sizden

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    O fiyata acilen 10.000 adet alabilirim hocam varsa

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    siz satıyorsunuz hocam ben değil

• Ne kadar boş işsiz varsa foruma dolmuş. Bilse de yazıyor bilmese de yazıyor. Çöplüğe çevirdiler burayı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su arıtma cihazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Hocam sohbet muhabbeti konu dışı forumlarda yapsak daha iyi degilmi ben buraya bu konuyu teknik konuda soru ve bilgi paylaşımı için ekledim fiyat göstermelik fiyat amaç musluk satmak değil bilgi öğrenmek.

• Merhaba hocam bu su arıtma cihazın komple 12 aşamalı set olarak 400 TL satılıyor 200 TL bir musluk için çok değilmi

• Assur kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru söylüyorsun su aritma 400 tl yede var ama nsf onayi yok yani orda kullanilan musluk nsf siz sağlıksız o muslugu internetten 30-40 liraya bulursun aritma cihazlari saf su ürettiği icin kullanilan tüm parcalar plastik olmali burada nsf li musluklar neden önem kazanıyor nsf li muslukları içi plastik kaplıdır yada seramik nsf siz olanlar direk metal dir buda sağlık açısından sakıncalıdır suya ağır metal bırakır sağlıklız musluklar örnek suya karışan kurşun tehlikelidir musluklarda da genelde kurşun kullanılır.

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilgi için teşekkürler

SÜPER Yeni Model 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı - LG Seçenekli 900,00 TL yerine 394,90 TL
    urun.n11.com
    SÜPER Yeni Model 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı - LG Seçenekli Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/super-yeni-model-11-asamali-su-aritma-cihazi-lg-secenekli-P355635635

• quote:

Orijinalden alıntı: Assur

Anladım hocam bilgi için teşekkürler

SÜPER Yeni Model 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı - LG Seçenekli 900,00 TL yerine 394,90 TL
    https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/super-yeni-model-11-asamali-su-aritma-cihazi-lg-secenekli-P355635635
    Arkadaşım bilmediğimden soruyorum. Ben kiracıyim bu sistemi alıp kursam, evi boşaltırken söküp götürebilir miyim yani sok tak sonra kullan şeklinde çalışıyor mu? Ev sahibine arıtma taktir dedim pek umrunda olmadı da sen tak giderken sökersin dedi.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum sök tak yaparsın bir problem yok sadece mermer delik kalır

• başlığı need for Speed diye okudum

• Valla kendi malının reklamını yapamayan satıcıyıda ilk defa gördüm..

Konuya giriyorum, bi duvar büyüklüğünde resimler.. küçültmeyi yapamamışsınız, ama sponsorluk anlaşması yapıp 'firma yetkilisi' üyesi olduğunuz için sanırım herşey serbest şuan. Gelen sorulara şunu araştır neymiş, bu fiyata şu ürün yok biraz çavo kafası sezdim. iyi günler
  • Hocam kendi malımız değil küresel marka bu musluk her aritma firmasi satabilir başka yerde 150 başka bir yerde 300 burada 200 çok değişik fiyatlar çıkabilir karşınıza bu sayfada nsf li muslukları inceleyeceğiz ben bir tane ekledim tartışmayı başlattım bundan sonra bilgisi olmayanlar sorular soracak bilgisi olanlar da cevap verecek hepimiz bir bilgi sahibi olacagiz aritma cihazi yada filtre, yedek parça alirken bilgili donanımlı olmuş olacağız ihtiyacı olan illaki çıkacaktır.

• Assur kullanıcısına yanıt
    Mermer icinde kapama aparatı var isterseniz su linkde mevcut yani arınmayı bir yerden söktün artık orada arıtma kullanilmayacaksa bu parça iş görür.
    m.n11.com
    ARITMA MUSLUK LAVABO DELİK KAPAMA TAPASI Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/aritma-musluk-lavabo-delik-kapama-tapasi-P188914232

• Su Arıtma Cihaz Musluğu Hikaye gidin 300-350 tl bu bataryayı alın boşa tezgahı mezgahı teldirmeyin

Su Arıtma Cihaz Musluğu max 75 tl eder bunun üstü kazık yemedir (içi pirinç malzeme değil)

NSF Onaylıymış hikayelerini geçin malzeme zaten belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Ağustos 2020; 3:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Su Arıtma Cihaz Musluğu Hikaye gidin 300-350 tl bu bataryayı alın boşa tezgahı mezgahı teldirmeyin

Su Arıtma Cihaz Musluğu max 75 tl eder bunun üstü kazık yemedir (içi pirinç malzeme değil)

NSF Onaylıymış hikayelerini geçin malzeme zaten belli

Nasıl buluruz bu ürünü?

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Evde grohe batarya var. Onu söküp bu les muslugu niye takayim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.