Şimdi Ara

Npclere girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben KO da npc ye tıklamak istiyorum ama benim mouse bouzuk sağ click basmıyor npclere nasıl girebilirim?

• Harbi başlık biraz sakat mı olmuş ne :)

Denetim masasında Mouse ayarlarından sağ-sol tuş tıklamanın yerini değiştirmeyi denedin mi ?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARG4LI

Harbi başlık biraz sakat mı olmuş ne :)

Denetim masasında Mouse ayarlarından sağ-sol tuş tıklamanın yerini değiştirmeyi denedin mi ?

ozaman sol tuşla sağ basacak ama busefer oyunda mouse ile sağ tık yapmaktan başka hiçbişey yapamaz :D
  • Saolun sorunum çözüldü ama bi sorun daha var ben rogue yim yayım var ama giyemiyorum deximde yetiyor ok da aldım neden bide envanterde silah takma yerinde bıçak gösterşiyor ben assasin olmak istemiyorum

bi soru daha var archer olduktan sonra geri assasin olabiliyormuyuz

ve son soru euko usko falan var onlar ne

Not : Oyunda yeniyim

Dip not : Özür dilerim evet başlık biraz sakat olmuş

Dibin dibi not : Şaka Şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDetecteD -- 6 Haziran 2013; 11:28:59 >
  • Sağ tık yaparak takılı itemları da çıkartabilirsin. Daggerları çıkarıp bow takabilirsin. Archery olduktan sonra tekrar Assassin olabilirsin fakat bu skill sıfırlama işlemini yaparken LV'in göre bir miktar para vermen gerekiyor söz konusu NPCye. Haliyle bir gün Archery bir gün Assassin olayım gibi birşey yapamazsın.

Orijinalden alıntı: 6e

Sağ tık yaparak takılı itemları da çıkartabilirsin. Daggerları çıkarıp bow takabilirsin. Archery olduktan sonra tekrar Assassin olabilirsin fakat bu skill sıfırlama işlemini yaparken LV'in göre bir miktar para vermen gerekiyor söz konusu NPCye. Haliyle bir gün Archery bir gün Assassin olayım gibi birşey yapamazsın.

Sağ tıkla daggeri çıkarıyorum bow a sağ tıklıyorum giymiyor olduğu yerde duruyor napmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDetecteD -- 6 Haziran 2013; 11:44:11 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProDetecteD

quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Sağ tık yaparak takılı itemları da çıkartabilirsin. Daggerları çıkarıp bow takabilirsin. Archery olduktan sonra tekrar Assassin olabilirsin fakat bu skill sıfırlama işlemini yaparken LV'in göre bir miktar para vermen gerekiyor söz konusu NPCye. Haliyle bir gün Archery bir gün Assassin olayım gibi birşey yapamazsın.

Sağ tıkla daggeri çıkarıyorum bow a sağ tıklıyorum giymiyor olduğu yerde duruyor napmam lazım

Class hangi class acaba Ve bow hangi bow Dex yetiyor ama HP bonus yetmiyor olabilir belki bow üzerine mouse'u getirip bir ss alıp buraya koyarsan daha kesin bir cevap verebilirim

• aynen hangi bow u takmaya calisiyon adini yaz yardımci olalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeşim o sorun da çözüldü ama bir soru daha knight da zıplayabiliyomuyuz bide merdivenlerden nasıl çıkıyoruz zorlaya zorlaya çıkıyorum ben zar zor bi araştırdım f ile diolar ama f işe yaramıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDetecteD -- 6 Haziran 2013; 13:34:16 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.