Şimdi Ara

NPC ye saldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün ally mi patlatmasınlar die ağacın altına girmiş saklanıodum asgad a hostesin yanındaydım bi baktım adamın teki hostes e ok atıodu hostesi oldururse ne oluo ?? ilk defa gordum ole bişi oldugunu national point mi kazanıo

• ben de görmüştüm bi kere ama canı gitmiyo galiba
  • koxp vardır adamda auto atackı kapatmayınca npclere saldırıo
  • koxp kullanan adamlar town çektikleri zaman hedef olamyınca NPC lere saldırıyor.Yani Auto attack
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::JA::

koxp kullanan adamlar town çektikleri zaman hedef olamyınca NPC lere saldırıyor.Yani Auto attack

imzanı değiştir kadın ve çocuklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 17 Haziran 2006; 23:03:51 >
  • o auto attacka sinir oluyorum.. abyssde npclerin yeri belli olmuyor.. bi bakıyorum duvarın içinde bikere 4. kattaydı sundries :)) bi defasında 10. kata çıktım oturuyorum bi eleman geldi ok attı potçu ona koştu çat yumruk attı eleman yerde çok gülmüştüm
  • koxpla oluyor bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trko gibi private serverlara gir seviyesiz insanları görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

o auto attacka sinir oluyorum.. abyssde npclerin yeri belli olmuyor.. bi bakıyorum duvarın içinde bikere 4. kattaydı sundries :)) bi defasında 10. kata çıktım oturuyorum bi eleman geldi ok attı potçu ona koştu çat yumruk attı eleman yerde çok gülmüştüm

EVT ABBYDEKİLERİ ÖLDÜREBİLİYORLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.