efendi gibi sorduk :D adama bak yediysek yedik ne olcak kaç gün 30 günmü
quote:
Orjinalden alıntı: sado1z
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
açılmaz yapmasaydın
sanane yapar yapmaz sana ban gereksiz konuşma
Ne demek yapar yapmaz koruduguna göre sende yapiyorsun biz bi zamanLar o 6np icin adamin pesinden kosuyorduk simdi böyLe saLakLar cikti
ii olmus :D bende yapmıstım np transferı czde cok bellı oluo dıe sawas ta yaptım :D hem np daha fazla gelıodu :L ama ban ın inş acılmaz :D
quote:
Orjinalden alıntı: urfalee31
ii olmus :D bende yapmıstım np transferı czde cok bellı oluo dıe sawas ta yaptım :D hem np daha fazla gelıodu :L ama ban ın inş acılmaz :D
ettiğin beddua sana döner de görürsün inş.
sizede aynı şeyler geçerli adam gibi yazacağınıza hepiniz beddua etmişiniz be nasıl insanlarsınız siz herkes inş. açılmaz demiş adam gibi yazsanız olmaz dimi ?
30 gun olması lazım.Bir de np ni 100 e indircekler sanırım umarım fazla np in yoktur.Bu oyunda hile yapanlara kızmıyorum cunku yaptıran yapanın 10 katı daha fazla suclu...
quote:
Orjinalden alıntı: One Step CLoser
quote:
Orjinalden alıntı: sado1z
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
açılmaz yapmasaydın
sanane yapar yapmaz sana ban gereksiz konuşma
Ne demek yapar yapmaz koruduguna göre sende yapiyorsun biz bi zamanLar o 6np icin adamin pesinden kosuyorduk simdi böyLe saLakLar cikti
sene ilgilendiren bi konu değil herkes özgür istediğini yapar sen adama nie yaptın diemessin zaten demen çok saçma gerçek hayatta bunu bana diyemessin nie yaptın die ağzının payını veririm sesini bile çıkaramassın ordan klavye erkekliği yapmak kolay madem çekemiyosunuz katlanamıyosunuz bu oyunu oynamayız sizi sorla tutan yok evt bende yapıoyorum bunu senmi önliceksin hadi dostum güldirme beni yol al şiimdi
np 30k wardı ben işin npsinde deilim herkes bu zıkkım işi yapıor bişi olmuor gelior bize patlıo anlamadığım tek şey bu zaten
beramustamısın
quote:
Orjinalden alıntı: hurry_up
np 30k wardı ben işin npsinde deilim herkes bu zıkkım işi yapıor bişi olmuor gelior bize patlıo anlamadığım tek şey bu zaten
Ban yemiş..Yoo meseLa ben hiç öLe program fln kuLLanmıom
beramus daım eeth
İlk kez yediysen 30 gün bir daha yersen 90 gün bir daha yersen müebbet:) Ve her zaman için np set to 100 ;) Np kasarken ki amacın neydi bunuda çok merak ettim. Aga 100k nepe var pelerinli gılana alınmııı mı dicektin
İnşallah hiç açılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: hurry_up
efendi gibi sorduk :D adama bak yediysek yedik ne olcak kaç gün 30 günmü