Şimdi Ara

np satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR Bİ SİTEDE YAZIYODU SAVAŞA GİTMEK İÇİN NPNİZİN 0 OLMAMASI GEREKİYO DİOLARDI...
    NPNİZ 0 SA SATIN ALABİLİRSİNİZ YAZIYODU...

İŞTE SORUM:

BU NP NERDEN ALINIYO?

• Knight clerkden aliniyo
    100 np 350k
    500 np 1.5m
    500 np almani tavsiye ederim.
  • o arkadaş nerde?
  • muhahahha hangı arkdas arıyon ben yardımcı olayım o bır npc ınn hostes gıbı bişey twon da ınn hostesı gec yuru yuru görursun dolas yeterkı adını blıyon nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peka -- 1 Temmuz 2006; 3:11:25 >
  • Krallık oylarının kullanıldığı NPC nin hemen yanınıda duruyor, genellikle fazla uğranmaz townun içlerindedir, Dark Lunar Spy ve Lunar Spy görevlerini ve Pelerin görevinin yapıldığı NPC dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Krallık oylarının kullanıldığı NPC nin hemen yanınıda duruyor, genellikle fazla uğranmaz townun içlerindedir, Dark Lunar Spy ve Lunar Spy görevlerini ve Pelerin görevinin yapıldığı NPC dir.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Benim bildiğim Knight Clerk El Morad Castle'nin içindedir.İnn Hosstes'in çaprazında yer alır ve kule gibi bir yer vardır adı : El Morad Mounmenent (yazım hatası olabilir) onun yanındadır....
  • Zaten aynı yer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Greenmangaming oyun satın alma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk 100np al sonra 500 al daha karda olursun
  • HANI EL MORADIN EN SONUNDA Bİ EV VAR ORDA KULE VAR ONUN ALTINDA Bİ TAN KIZ VAR ONDAN ALIYON AYRICA 100 np 350 k 500 np 1.500 k
  • saolun cevaplar için...
  • kardes
    1_oyunu blmiyorsan oynama_
    2_eger_orc_san lufersonda ınnı gectıkten sonra
    3_elmoradsan_bende_fazla-bılmıyorum_cunku fazla_elmorad_oyanamadım
    eger_BERAMUSTA_orc_san senı kasarım_
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GeriLLa_

quote:

Krallık oylarının kullanıldığı NPC nin hemen yanınıda duruyor, genellikle fazla uğranmaz townun içlerindedir, Dark Lunar Spy ve Lunar Spy görevlerini ve Pelerin görevinin yapıldığı NPC dir.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Benim bildiğim Knight Clerk El Morad Castle'nin içindedir.İnn Hosstes'in çaprazında yer alır ve kule gibi bir yer vardır adı : El Morad Mounmenent (yazım hatası olabilir) onun yanındadır....

Nesi yanlış bilgi

Krallık oylarının kullanıldığı "Election" NPC nin hemen yanındadır. Bu NPC'den Dark Lunar Spy ve Lunar Spy görevlerini yapabilirsin. Ayrıca pelerin görevine de oradan gidilir. . .

• quote:

quote:

quote:

Nesi yanlış bilgi

Krallık oylarının kullanıldığı "Election" NPC nin hemen yanındadır. Bu NPC'den Dark Lunar Spy ve Lunar Spy görevlerini yapabilirsin. Ayrıca pelerin görevine de oradan gidilir. . .

Evt yanlış bilgi electionun yanında deil altından ve ondan yapılmaz lunar spy onun yanında advisor da yapılır lunar spy

• quote:

Orjinalden alıntı: maxitolga

quote:

quote:

quote:

Nesi yanlış bilgi

Evt yanlış bilgi electionun yanında deil altından ve ondan yapılmaz lunar spy onun yanında advisor da yapılır lunar spy

Şimdi hatırladım election daha uzaktaydı advisorun yanındaydı Oraya fazla gitmiyorum ama oraya gidincede ikisinede basarak seçeneklerden np aldığım onu bunu yaptığım için kafam karıştış. Pardon

İkiside yanyana olunca böyle şeyler oluyor Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler. . .

• saolun arkadaşlar np satın aldım....
    cevaplar için teşekkürler..
  • ya adam almıs işte npsını sız burda kavga edıyonuz hala
  • arkadaşlar en fazla 500np mi alınıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ure_Dead

arkadaşlar en fazla 500np mi alınıyo

Evet ama önce 100 np alıp sonra tekrardan 500 np alınca 600 np sahibi oluyorsun bir zamanlar Cypher da denemiştim olmuştu

• ben bu konuyu daha önce kaç kere okudum sayamıyorum artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.