Şimdi Ara

###NOTICE###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOTICE yazı geçti bağlantı sorunu var, oyunda olanlar çıkmasın diye...
    yeni yamadan kaynaklanıyomuş düzeltmelerini beklicez...

• evet bilioruz!.. tenk yu
  • bende xtrap hatası veriyor gecenkinden baska bisi yani cmd patchler fln ise yaramıyor bunun onun la bi ilgisi olabilr mi?
  • ne zman düzeltcekler onuda söyledilermi
  • yeni pacht falan mı gelecekki sitede öle bişi warmı?

bgn dü galiba haftalık bakım bu gece olur en azından temenni ediyorz düzelmesini
  • detaya girmedi anca bunları söyledi
  • tavsiye etmemekle birlikde koxpla girebildiklerini söyleyenler var ne kadar doğru bilmiyorum tavsiyede etmiyorum doğrusu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    We are very close to AGI
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XTRAP ın hata vermesi baglantı sorunlarındanmı kaynaklanıormus yani anlamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoasTieF -- 4 Nisan 2007; 22:36:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoasTieF

XTRAP ın hata vermesi NOTICE de yazan baglantı sorunlarımı anlamadım

öyle olabilir bağlantı kuramayınca hata veriyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof80 -- 4 Nisan 2007; 22:43:46 >
  • Tamam tskler bende arastırıom 1 saattir bütün cözümleri denedim hala düzelmedi..
    ins su baglantı sorununu düzeltirlerde bizde pasa pasa gireriz oyuna
  • saol
  • teşekkürler ama o nun ismi notice değilki hatice :D:D:D:D:D
  • koxpla giriliyor diye duydum bende şimdi xtrap veriyor
  • ya 2 gundur oyuna giremiyorduk o düzeldi xtrap cıktı buda bitti diyelim ne cıkıcak acep.
  • IZDRAP HATASI FTP LERININ KAPATILMASI SONUCU ÇIKIYOR.
    FTP YI AÇTIKLARINDA ÇALIŞACAK BÜYÜK İHTİMALLE IZDIRAP A PACH GELCEK.
    GEÇEN SÜRELERİN EKLENMESİ ADINA BİŞEYLER YAPILMALI RPEMIUMLARA EKLEMELER OLMALI BENCE.
    DAHA ÖNCE BU KONUDA K2 YE 1-2 KEZ TICKET ATMIŞTIM VE 3 GÜN EKLEMEİŞLERDİ ŞİMDİDE ATIYORUM UMARIM EKLERLER.
  •  ###NOTICE###

hala düzelmedi mi ?
  • EEt ya çıktık savas bıttı dıe sımdı kaldık kazık gıbı ortada keske cıkmaz olaydım.
  • quote:

_We_ALL_Nigger_ Tarih 4 Nisan 2007; 23:05:07

hala düzelmedi mi ?

düzelmedi
  • patch filan hikaye. adamlar koxp kullananları banlayacak. bu uyarıdan sonra oyuna login olabilen herkes koxp vb porg kullanıyo demektir. Serverler iyice doldu ve adamlar sanırım artık koxper leri temizlemeye niyetli. başka türlü serverler temizlenmez ve sorunlar bitmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahramankahraman

patch filan hikaye. adamlar koxp kullananları banlayacak. bu uyarıdan sonra oyuna login olabilen herkes koxp vb porg kullanıyo demektir. Serverler iyice doldu ve adamlar sanırım artık koxper leri temizlemeye niyetli. başka türlü serverler temizlenmez ve sorunlar bitmez.

haklısın arkadaşım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.