Şimdi Ara

Nothing Phone (3) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
11
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada NP3 ile uyumlu bir ürün yok yalnız...

Nothing Telefon (3) Akıllı Telefon | Kilitli Telefonlar 16 + 512GB | Android Telefon | AI Cep Telefonları | Gelişmiş 50MP Kamera OS 3.5 | Dayanıklı Tasarım | 6,8 inç AMOLED Ekran| Cep Telefonu IP68
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0F66ZHKDB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_BSE2XX6HCDPFXR1A3XYK&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_BSE2XX6HCDPFXR1A3XYK&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_BSE2XX6HCDPFXR1A3XYK

Nothing Phone 3, 16/512 vade farksız 3 taksit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C. S C kullanıcısına yanıt

48k gözüküyor şuan. Başka rengi taksitsiz 40k gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 9 Şubat 2026; 21:25:22 >

40k olan 12/256 mı ne ucuz bir muadili var, odur. 3 alınacaksa 16/512 alınmalı.

10 k daha verip garantili yerli cihaz almak daha akıllıca

telden memnumu sununz peki hocam sarz felan nasıl ?

Öncelikle teknik ifadelerden ziyade tasarım ve kullanım şekli olarak düşüncelerimi iletmek istiyorum. Teknik konularda fazla bilgim olmadığı için ve bu cihazı sevme nedenlerimden biri de tasarım olduğu için bildiğim yerden yorumlamak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Cihazın kutusu zaten en başında tasarımı ile kendini diğerlerinden ayırıyor. Kutu içeriği olarak ise kullanıcısı olduğum NP2 ile aynı içeriği paylaştığını söylemeliyim.

Cihazı kutudan çıkardığım anda yaşadığım şaşkınlığı ise ifade etmem çok zor.

Bu kadar premium hissettiren bir cihaz, kendi adıma daha önce kullandığımı hatırlamıyorum.

Cihazın boyutları NP2'den bir miktar daha ufak olduğu için elde tutma hissi çok daha kolay ve hoş.

Cihazın arka tasarımına, çerçevesine hayran olduğumu söylemem gerek.

Asimetrik tasarım benim için değişimin bir ifadesi gibi göründüğü için buna da hayran oldum.

Yeni nesil gorilla glass camların bu kalite hissinde ciddi etkisi var çünkü cihazı elime aldığım anda biraz abartam gerekirse, gözlerim kamaştı desem doğru bir ifade olur.

Hatta arka bölüm o kadar canlı ve parlak görünüyorduki üstünde bir kaplama mı var diye düşündüm ve biraz kurcaladım cihazı.

Cihazın renk doygunluğu yine NP2'ye göre çok daha iyi görünüyor. Ekran renkleri bana göre daha iyi olmuş ki yine bunda da yeni ekran ve cam tipinin etkisi vardır muhakkak.

Cihazın kurulumu çok hızlı oldu. Yaklaşık 30gb olan tüm resim, video ve dökümanlarımı 20 dakikadan az bir sürede yeni cihaza aktardım ve NP2'yi kutusuna kaldırdım. Cihaz açılışta eski cihazınızdan aktarım ister misiniz sorusunu sorduğu için çok hızlı ve kolay oluyor. Cihazın barkodunu okutmak, tüm detayları aktarmak için yeterli.

Hız, kamera, ekran süresi ve batarya süresi gibi konularla ilgili net bilgiler veremem.

NP2 de son derece hızlı bir cihaz olduğu için hız konusunda bir fark var mıdır bilemiyorum.

Yoğun kullanıcı olarak zaten bu cihazı da muhtemelen her gün şarj edeceğim.

Kamera NP2'ye kıyasla daha hızlı ve haliyle yeni eklenen özellikleriyle çok daha önde. Özellikle bisiklet kullanırken yapacağım çekimlerde farkını hissettireceğini düşünüyorum.

Bence en önemli noktalardan biri; bu cihazı kılıfla kullanmak çok üzücü. Kullanmamak için çaba sarfedeceğim ama NP2'de olduğu için arka cam bölüm o kadar hassas ki 0,1 derecelelik eğimden bile kayıp yere düşebiliyor.

Silikon olan, cihazı olduğundan daha kalın gösteren iğrenç kılıflar en azından arka tasarımı görmemizi sağlıyor ama diğer kılıflar bu cihaz için harcanan tasarım detaylarını görmemizi engelliyor.

Çok uzun yıllar, NP2'ye kadar cihazlarımı kılıfsız kullandım ve bu cihazı da kılıfsız kullanmaya çalışacağım.

Alüminyum çerçevenin soğukluğunu, elime aldığımda hissettiğim premium hissini, arka tasarımının ve camın kalitesini göremedikten sonra bu cihazı neden almalıyım sorusunun cevabını bulmakta zorlanıyorum.

Düşmesin, zarar görmesin istiyoruz ve haklıyız... Her şey pahalı, yerine koymak zor ama bu hissiyatı yaşamak benim için daha değerli.

Teknik değerlendirmeden ziyade, daha çok hissetirdiklerini sizlerle paylaşmak istedim. Zaman yeni değerlendirmelerimi de eklerim.

• spinmaster kullanıcısına yanıt

Yorumunuz içi teşekkür ederim.

Ben NP2 kullanıyorum ancak bu modele özel kamera performansından memnun değilim. Marka genelinde ise aksesuar yokluğu gerçekten çok can sıkıyor.

Ram farkı yoktu sankide bunlar taksitli yapıp fiyatı yükseltmiş bir şekilde. Çünkü normalde taksit yok telefonlarda ama taksitle alınabilir gibi duruyordu. Satıcısı da amazon değildi zaten. 12/256 benim için yeterli ama ben 40k vermem şuanda maalesef nothing phone a. Yakında 9-10k bataryalı cihazlar çıkacakken 5k batarya kötü geliyor.

Kalmamış zaten ama satıcı fırsatkurduydu yanlış hatırlamıyorsam. Ben de 3a'yı taksitle o satıcıdan aldım, sorun yaşamadım.

Silikon karbon bataryaları biraz daha zamana ihtiyacı var gibi duruyor. Marquess brownlee bu konuyla ilgili bir video yaptı. Orada güzel bilgiler var. Yani 10k batarya koymak, optimizasyon iyi değilse 5k gibi performans gösterir. İyi araştırmak lazım.

3 modeli iyi olsa da bu tip yeni markaların fiyatlarının Apple seviyesinden uzak tutması gerek. 16/512 45. Ama 16e 128'de 45. Kağıt üzerinde nothing iyi dursa da iPhone gerçeği de yadsınamaz. Yazılım, müşteri hizmetleri gibi konularda Apple çok iyi. E bir de adamların ekosistemi muhteşem. Hal böyle olunca, 40k vereceksrm iPhone alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 11 Şubat 2026; 7:58:0 >

cep telefonunda anlatacak bir hikaye kalmadı. şimdi 10k batarya konusunu büyütüyorlar ama pratikte bir deneyim farkı olmayacak. 7000 bataryalar piyasada 3 gün kullanan duydunuz mu? yine 1 gün yine 1 gün.

• Cihazın ülke pazarı için hala yeni olduğunun farkındayım. Yine de bu cihazları iphone veya başka android cihazlarla kıyaslamak bana pek mantıklı gelmiyor. Ekosistem olarak sadece iphone değil, neredeyse tüm markaların çok gerisinde np...

Kullanıcıların iphone veya muadil başka android markalar yerine bu cihazı tercih etmelerinin sebebi ise farklı olmak ki bu cihaz her anlamda bunu hissettiriyor. Bir çok marka ve teknik konularda çok bilgim olduğu söylenemez ama sadece tanınmıyor diye NP3'ün 40k olan fiyatına yüksek demek bence doğru değil.

Aynı donanımlarda daha ucuza satılan cihaz ya da NP3 kullanırken yaşattığı keyfi, tasarım zevkini, saf android hissiyatını verecek cihaz var mı bilmiyorum.

Aksesuar konusunda ise maalesef yakın gelecekte mutlu olur muyuz zannetmiyorum. Ae'de çok hoş kılıflar var ve hiçbiri artık ülkeye ürün göndermiyor. Bu konuda NP birşey yapmayı düşünüyor mu bilemiyorum ama bence yapmalı...

• spinmaster kullanıcısına yanıt

bu cihaz 40K ya teknik özellik olarka bile pahalı değil. Sadece Poco cihazları kağıt üstünde daha ucuz olarak düşünülebilir. 40K ya snapdragon 8s gen 4 cihaz alıyorsunuz. oppoda 7 gen 4 cihaz 45000 tl.

8S Gen 4 lü cihazlara şimdi baktım. Xiaomide stok kalmamış. Zaten EOL oldu. Amazon 41000 e satıyor 512GB olanı.

Honor 500 (bizdeki adı ile Honor 600 gelecek) 8S Gen 4 lü bir cihaz. bakalım fiyatı ne olacka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 11 Şubat 2026; 11:45:26 >
  • sanirim bu telefonu bugün siparis edecegim. almanyada yasiyorum amazonda 12 gb versiyonu 600, 16 gb olani 700 euro civarinda. bu fiyat bandinda farkli ve kendine özgü tarzi olan bir telefon gibi geldi. isletim sistemi de övülüyor. elimde samsung s22 var ama artik bataryasi 6 saat filan idare ediyor. tek merak ettigim kamera konusu, performansindan memnun musunuz? bir de 100 euro farkla 16 gb versiyonu almak sizce mantikli mi cok kapsamli oyunlar oynayan biri degilim?

hayırlı olsun bence 16gb gerek yok.

cihaz segmentinin en iyisi. farklı tarz sahibi. yazılımı akıcı. bütün kameraları 50mp bütün kameraları 4k 60 fps.

bir de yeni yapay zeka ile uygulama üretme başlıyor. betaya kayıt olun sıranız gelince size uygulama yükletecekler. telefonla konuşarak bana şöyle bir uygulama yap diyerek telefona uygulama üretebileceksin. şimdilik basit widget uygulamaları.

Mesela telefona , bana amazonun günlük hisse verilerini gösteren bir uygulama yapar mısın diyeceksin ve telefoon bunu yapacak.

Orijinalden alıntı: C. S

Kalmamış zaten ama satıcı fırsatkurduydu yanlış hatırlamıyorsam. Ben de 3a'yı taksitle o satıcıdan aldım, sorun yaşamadım.

Silikon karbon bataryaları biraz daha zamana ihtiyacı var gibi duruyor. Marquess brownlee bu konuyla ilgili bir video yaptı. Orada güzel bilgiler var. Yani 10k batarya koymak, optimizasyon iyi değilse 5k gibi performans gösterir. İyi araştırmak lazım.

3 modeli iyi olsa da bu tip yeni markaların fiyatlarının Apple seviyesinden uzak tutması gerek. 16/512 45. Ama 16e 128'de 45. Kağıt üzerinde nothing iyi dursa da iPhone gerçeği de yadsınamaz. Yazılım, müşteri hizmetleri gibi konularda Apple çok iyi. E bir de adamların ekosistemi muhteşem. Hal böyle olunca, 40k vereceksrm iPhone alırım.

Telefonlarda taksit yasağı varken bunlar bir şekilde taksitle satıyor sanırım ama 8k pahalı satıyordu. 3a da da öyle fark var mıydı? Magic 8 lite 7500 batarya ile iyiydi. Redmi note 15 serisi 6500 ile iyi süreler veriyordu. 8-9k lar daha iyi olacaktır ama testlere bakacağız tabiki. 40 45k çıkınca güzel güçlü rakiplerde çoğalıyor. Nothing yerine Apple veya Samsung çok mantıklı hale geliyor.

@IRFUN4EVER katılmıyorum. Şu farkları görmezden gelemezsin.

Nothing Phone (3) [ANA KONU]

@Darth Mentor cihaz pahalıymış. O fiyata daha iyi seçenekler olabilir Avrupada. S22 den sonra bataryası çok tatmin etmeyebilir. Yukarıdaki resme bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 11 Şubat 2026; 15:8:47 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.