Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
15
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam 26 Kasım-1 Aralık tarihinde birçok site black friday indirimine girecek, takipte kal. Özellikle 29'una, o zaman en dip fiyatta bulup alabilirsin, tek dikkat etmen gereken stoklar bitmeden almak

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben alabildim 3taksit de yaptı. Alınca yazdım buraya zaten ama anında bitmiş sanırım.
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam iyi yakalamışsın o zaman ben 2 hafta önce 16.000 küsüre aldım.

Sağolasın hocam.Siz memnun musunuz?
  • 3 taksit her bireysel karta yapıyor mu? Enteresan taksit olayı. Ben sepete attım o fiyattan duruyor ama taksit ile ilgili birşey yazmıyor.
    İkilemde kaldım. Samsung m52 kullanıyorum memnunum da aslında ama NP merak ediyorum.
    Ucuz diye realme gt2 pro alıp pişman olup m52 ye dönmüştüm.
  • vega_vega V kullanıcısına yanıt
    Nothing Phone 2a ANA KONU
    Şu şekilde fiyatın üzerinde taksit seçeneği görünmesi lazım. Her üründe olmuyor Amazon ara ara böyle seçenek sunuyor.

Memnunum hocam, nothing os 3.0 ile daha da bir performans arttı, tavsiye ederim

Her bireysel kredi kartına 3 taksit vade farksız yapıyor hocam, ben o şekilde aldım. Ödeme ekranına gelince gözüküyor

Nothing Phone 2a ANA KONU
  • Amazonda fiyat tekrar 14464tl ve 3taksit arkadaşlar
  • Aldık bakalım gereksizce sırf meraktan :) neyse memnun kalırım umarım 8/128 likten. Teşekkürler

Hayırlı olsun hocam, umarım memnun kalırsınız. Nothing OS 3.0 beta olarak kullanama açık şuan. Kullanmak isterseniz yardımcı olurum.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-icin-nothing-os-3-0-open-beta-1-yayinlandi.2181/

hayırlı olsun. tavsiyem cihazı actıgınızda bütün güncellemeleri yapın ondan sonra uygulamaları kullanın.

memnun kalacaksınız diye düşünüyorum.

nothing 2a ile arasında 12k bir fark var vermeye değermi sizce . kamera ve pil önemli benim için işlemci çok sorun değil

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

NP2 daha premium bir cihaz, kamera açısından np2 daha iyi fakat pil olarak np2a daha iyi, ben np1 ve np2a kullanmış biri olarak.np2'ye 12.000 tl vermektense np2a aldım.Bence sizde 2a alabilirsiniz.şuan fiyatı çok iyi.

2a'yı henüz kullanmaya başlamadım o yüzden kıyaslama yapamam. Düz 2 modelini kullandım daha önce ve çok memnun kalmıştım. Düz 2 modeli amiral gemisi segmenti zaten. Bütçeniz varsa hazır indirim ve taksit varken düz 2 alırdım ben olsam.
    Eşime nothing 1 almıştık geçen ay 6 taksit çok memnun kaldı dün gece 2a ya baktım 128 olunca vazgeçtim. Nothing 2 ye çıkınca yurtidisi Xiaomi 14 ve 14t pro alınabiliyor kararsız kaldim

2a'nın 256'lıkları 12 gb ram oluyor genelde, onu da göz önünde bulundurun.Fiyatlar daha da düşecek şu 2-3 gün takipte kalın uygun fiyata 2a 12gb ram 256 gb depolama ile uygun fiyata alabilirsiniz.

şuan tekrar girdi indirime 14.4k ya daha iyisi olmaz heralde dedim aldım bitane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 25 Kasım 2024; 15:58:2 >
  • 128GB düşünen arkadaşlar senenin en düşük fiyatını yaptı amazon NOTHING Phone (2a) 8/128 Siyah (Nothing Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik

14464 , 10 tane stok var ben baktığımda düşünenler hemen alsın derim.

• Almak isteyen varsa yazsin kapali kutu elimde mevcut
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.