Şimdi Ara

*** notebook YEDEK PARÇA Dünyasi ***servis ve Tamir Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Tüm notebook lar için yedek parçaları mevcut dur…….

hemen en düşük fiyat dan buradan Alabilirsınız
    istediğiniz adrese gönderebiliriz

- sadece notebook yedek parçalari mevcut dur
    -------------------------------------------------

- Adaptor Tüm modeller için ortalama fiyati 50 ytl sıfır kutusunda garantili

- Pill Tüm modeller için 2.EL 50 ytl civarında sıfır lar ise 110 ytl civarında

- Ekran 11" - 12" - 12.1" - 13.3" - 14.1" - 15" - 15.4" ortalama 300 ytl civarı sıfır (bazen 2.EL de bulunur)

-DVD-+RW süper multi recorde (Tüm modeller için , sıfır ve 2.EL bulunur...)

-klaviye Tüm modeller için 2.EL çıkma yada sıfır ( 35 ytl den - 160 ytl ye kadar değişiyor )

- kasa bazi modeller için 2.EL ve çıkma bulunur ( ortalama 50 ytl - 200 ytl ye kadar değişiyor)

- RAM Tüm modeller için 256 mb DDR- 512mb DDR -1 GB DDR2 - 2GB DDR2 ...micro RAM )
    ( DDR ? yada DDR2 ya da modelini belirnemeniz lazim)

- Hard Tüm modeller için 40 GB - 60 GB - 80 GB - 120 GB - 160 GB - 250 GB - 320 GB )
    ( 2.5" 5400 - İDE yada SATA belirlemeniz Lazim )

- İşlemci Tüm modeller için genelde Upgrade (yuksetmek ) için isterler...
    ( Celeron işlemcileri ==>> Centrino ya çevirip hızını 4kat yukseltirebilirsınız..)

- Çanta Tüm modeller için sadece 20 YTL sıfır 15.4" - toshiba marka çanta 30 YTL

- diğer yedek parçalar Fan - iç kablolar - moue touthpad - iç bolumunden devre kiti ve ...

........

arızalı notebook kalmasın .....

---------------------------

istanbul - şişli

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• yurdışından hp dv600 getirdim ve sorunsuz bir sene kullandım bir gün aniden açılmadı ve yaptırdım iki gün sonra aynı sorunu verdi ve bu sefer bir servise yolladım sorun anakarttaymış ve yenisi gerekiyormuş.. ücret bana pahalı geldi ikinci el sorunsuz ve de uygun anakart arıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
  • SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ çok geçmiş olsun ..

sanırım anakartınızın chipsinde sorun var ve tamir olur diye düşüniyorum %90 yapabiliriz aynı modelin (dv6000) ın yedek parçalari ve ürünleri var elimizde.
    belki inşallah yapılabilir o zaman 150 $ civarında mesref düşünuyorum (6 ay garanti ),daha fazla olmaz ...zannetmiyorum..

ama diyelim %10 olmadı hiç bir ucret almadan ya iade ederim yada istarsenız sıfır anakartı var bende onu

sana 300$+kdv,, 415 ytl ye verebilirim 2 yıl de garantisi var. takma ucreti alınmiycakdır....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.