Şimdi Ara

notebook upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar dilerim asus k52j laptop kullanıyorum i3 370m cpu ve ati hd5470 gpu olan sistemime i7 640m veya 620m arıyorum laptoba takmak için 8 gb ram aldım taktım ve 180 gb ssd taktım şuan beni epey müddet götüreceğe benziyor. son güncelleme olarakta cpu'yu güncelleyeceğim sizce şuan ki cpu ile 640m arasında bariz fark var mıdır? ve elinde bu işlemci bulunanlar fiyatını arabatmadan bana satabilir mi

• laptopda sistem güncellemek pek kolay bir iş değil ve muhtemelen dediğiniz işlem olmayacaktır. yeni laptop almak daha mantıklı ya da masaüstü sistem toplayabilirsiniz ihtiyaca göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

laptopda sistem güncellemek pek kolay bir iş değil ve muhtemelen dediğiniz işlem olmayacaktır. yeni laptop almak daha mantıklı ya da masaüstü sistem toplayabilirsiniz ihtiyaca göre
    cevap için teşekkür ederim benim laptop ram 2 gb idi 8 gb taktım 320 gb 5400 rpm hdd vardı 180 gb ssd ile değiştirdim. gayet de oluyor sorun yok aynı işlemciden arkadaşım arayıp buldu ve taktı şuan canavar gibi i3 den i7'ye geçmiş oldu yani zor bir işlem değil termal macununu sür tak yerine gitsin
  • umarım ısınma gibi sorunlar baş göstermez. tecrübe varsa soze gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

umarım ısınma gibi sorunlar baş göstermez. tecrübe varsa soze gerek yok
    bak ısınma sorununu bir kaç yerde okudum etrafımdakilerin başına geldi mi bilmiyorum ama neden ısınma problemi yaratıyor
  • mevcut sogutma sistemi eski donanima göre ayarlandığı için. yenisi dha çok isininca yetismiyor

• Merhaba kardeşim, işlemci değişiminin etkisi uzun vadede nasıl bir performans sergiledi ve ısı değerleri sistemin kendisini soğutması adaptörün durumu vs birşeyler yazıverir misiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem upgrade
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt

kusura bakma biraz geç oldu yeni görüyorum i3 m330 işlemcimi i5 m540 ile değiştirdim daha öncesinden ram ve ssd takviyesi yaptırmıştım ısı konusunda ise termal macununu değiştirdim diğer işlemciye göre ısıma durumu veya reset durumu söz konusu olmadı. şimdilik iyi bir sıkıntı yok ama değiştirecek olanlara tavsiyem anakartı araştırıp uygun işlemciyi bulmaları ha performans konusunda %20 lik bir fark oldu diyebilirim

• cagatay50 C kullanıcısına yanıt

Cevabını için çok teşekkür ederim, laptopu satrıum, 4.nesil işlemcili bir laptop var elimde, babamın laptopuna el koydum. Bunun işlemcisi ile uğraşacam biraz bakalım, hayırlı olsun sizin işlemciniz de , güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.