Şimdi Ara

notebook um icin 400mhz ram ve 7200rpm harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus marka amd 3400 islemcili notebookum 4200rpmlik hardiske sahip, bunu 7200 yapabılırmıyım yaparsam performans ne kadar artar , bu harddısklerden satan bir yer varsa soylermısınız?, ayrıca 333mhz lık ramlerı 400mhz yapcam bı uyum sorunu olurmu, performans artarmı???.... saygılarımla....

• 72oo RPM e geçişin veri ye ulaşım , okuyuş , süresini çok iyi şekilde etkiler. bu da ister istemez bir rahatlık sağlar. yani 7200 RPM de performans artışı olur.. ama 333 MHz ram ile 400 MHz ram arasında pek farkına varamazsın...AMD 3400 kullandığına göre boardın da 4oo MHz desteklidir. ama sen bilirsin
  • cok saol, pekı 7200rpm lık harddısk nerden alcam hiç bir yerde rastlamadım?.... saygılarımla....
  • noteebook için 7200 rpm hardisk şu an için yok benim duyduğum en fazla 5400 rpm. var oda seagate momentus serisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

noteebook için 7200 rpm hardisk şu an için yok benim duyduğum en fazla 5400 rpm. var oda seagate momentus serisi.

7200 RPM HDD ler notebook lar için mevcut..
  • 7200rpm 8mb lık bir harddisk arıyorum , nerden alabilirim ? aradım ama ben bulamadım bilen varsa yardım lutfen ... saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambo53

7200rpm 8mb lık bir harddisk arıyorum , nerden alabilirim ? aradım ama ben bulamadım bilen varsa yardım lutfen ... saygılarımla....

mavibilgisayarda var
    zaten turkıyede tek ibm ın 7200 rpm lık dıskı var dıye bılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7200 Rpm hic duymadim.

Ama yok demek istemem mutlaka vardir.
  • hitachi nin var ve seagate momentus 7200.1 serisi var ama tr de bende bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.