Şimdi Ara

Notebook Testleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2. el notebook aldım. Ne tür testler yapmam gerekir? Hangi programları kullanmalıyım? Bunları bulabileceğim adresler?

Fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Bu arada gt540m optimus ekran kartı iyi midir?

• Aleykümselam.mesela 3dmark6,3dmark11 gibi programları deneyin sistemin performansını ölçer puan verir buraya atarsınız iyimi kötümü söylenir,cpu-z programını kurun sistemin özelliklerini işlemci,anakart,çipset,ram özellikleri ekran kartı özelliklerine ulaşırsınız,fraps programını kurarak oyunlarda ne kadar fps aldığını ekranın sol üst köşesine yazarak öğrenebilirsiniz,hw monitör programıyla sistemin ana elemanların sıcaklıklarını görebilirsin google'ye isimleri yazın hepsi mevcut indirebilirsin,gt540m şuanda mevcut oyunları yüksek ayarda oynayabileceğiniz bir kart iyidir.sorun olursa sorabilirsin.

Orijinalden alıntı: vercenik53

Aleykümselam.mesela 3dmark6,3dmark11 gibi programları deneyin sistemin performansını ölçer puan verir buraya atarsınız iyimi kötümü söylenir,cpu-z programını kurun sistemin özelliklerini işlemci,anakart,çipset,ram özellikleri ekran kartı özelliklerine ulaşırsınız,fraps programını kurarak oyunlarda ne kadar fps aldığını ekranın sol üst köşesine yazarak öğrenebilirsiniz,hw monitör programıyla sistemin ana elemanların sıcaklıklarını görebilirsin google'ye isimleri yazın hepsi mevcut indirebilirsin,gt540m şuanda mevcut oyunları yüksek ayarda oynayabileceğiniz bir kart iyidir.sorun olursa sorabilirsin.

tamam tesekkur ediyorum.
    yarin tum dediklerinizi yapip burada paylasacagim

Aleykümselam.mesela 3dmark6,3dmark11 gibi programları deneyin sistemin performansını ölçer puan verir buraya atarsınız iyimi kötümü söylenir,cpu-z programını kurun sistemin özelliklerini işlemci,anakart,çipset,ram özellikleri ekran kartı özelliklerine ulaşırsınız,fraps programını kurarak oyunlarda ne kadar fps aldığını ekranın sol üst köşesine yazarak öğrenebilirsiniz,hw monitör programıyla sistemin ana elemanların sıcaklıklarını görebilirsin google'ye isimleri yazın hepsi mevcut indirebilirsin,gt540m şuanda mevcut oyunları yüksek ayarda oynayabileceğiniz bir kart iyidir.sorun olursa sorabilirsin.

fraps programını kurdum ama bişi anlamadım.
    cpuz programının fotolarını aşağıya atıyorum.

Notebook Testleri ?

• fot2

Notebook Testleri ?

Notebook Testleri ?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

Oyunlarda olabilir.

ne olabilir*
    MacBook Pro 15-inch, Late 2011 // Processor 2.4 GHz Intel Core i7 // Memory 8 GB 1600 MHz DDR3 // Software Mac OS X Lion 10.7.3 (11D50d) // Chipset Model: AMD Radeon HD 6770M VRAM (Total): 1024 MB // 120Gb Corsair Force GT //
  • hayır arkadaşın kastettiği oyunlarda da test yapıp buraya atmasını istemiş.

hayır arkadaşın kastettiği oyunlarda da test yapıp buraya atmasını istemiş.

Güzel tercüme etti.

hayır arkadaşın kastettiği oyunlarda da test yapıp buraya atmasını istemiş.

e bunu nasıl yapacağım?
    bu programdan hiç bişi anlamadım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.