Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Önerileriniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Acer 5742ZG 15.6'' kullanıyorum son zmnlarda bazı oyunlarda kasmaya donmaya başladı oyunun başında donmuyo laptop ısınmaya başladıkça donmalar başlıyo bu yüzden bir soğutucu almayı düşünüyorum kaliteli ve öğrenci işi notebook soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

• Aslında bu tür aksesuarlara para vermeye gerek yok dostum
    Bilgisayarın altını kaldırıp çalıştırmayı dene en az 5 derece düşüyor.En azından kendi cihazımda öyle oluyor ilk başta öyle dene memnun kalmazsan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Aslında bu tür aksesuarlara para vermeye gerek yok dostum
    Bilgisayarın altını kaldırıp çalıştırmayı dene en az 5 derece düşüyor.En azından kendi cihazımda öyle oluyor ilk başta öyle dene memnun kalmazsan alırsın

daha önce denedim kardeşim gerçektende çözüm oluyor ama kalıcı olmuyor pek sanki
  • Forumda başka bir başlık altında bir arkadaşımız usb'den güç alan soğutucuların usb portuna zarar verebileceğini söylemişti. benim aklıma yattı, fakat doğrudan güç kullanan bir soğutucuya teknoloji mağazalarında rastlamadım.

tavsiyesi olan varsa sevinirim.
    veya bol seçenek bulabileceğim bir yer veya web sitesi tavsiyesi alabilirim.

iyi akşamlar..
  • sana en guzel sogutucuyu soyliim,git 45 50tl ye oda vantilatoru al hani su basi saga sola donen ,su sicak havalarda hem sen serinlensin hem laptobun serinler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymık

Forumda başka bir başlık altında bir arkadaşımız usb'den güç alan soğutucuların usb portuna zarar verebileceğini söylemişti. benim aklıma yattı, fakat doğrudan güç kullanan bir soğutucuya teknoloji mağazalarında rastlamadım.

tavsiyesi olan varsa sevinirim.
    veya bol seçenek bulabileceğim bir yer veya web sitesi tavsiyesi alabilirim.

iyi akşamlar..

hocam sadece aliminyum fansız aliminyumdan yapılmış bi soğutucu görmüştüm bi mağzada ama normal soğutuculardan fiyatı biraz fazla eğer ilgilenirsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucusu önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben aslında fiyatı çok da önemsemiycem eğer aradığım soğutucuyu bulursam. bi de nereden alacağımı bulursam tabi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.