Şimdi Ara

notebook ses sistemi bağlantısı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

böylede anfili bir ses sistemim var bağlantıları nasıl yapmalıyım?
    rear ve front anladım tamam ama sub. kablosu 2li nasıl anfiye takmam gerekir. veya tek özel satılıyor mu centerede sideyi mi bağlayacağım. lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 12 Nisan 2008; 18:46:11 >

• jack ı girişe taktıgın zaman ekrana bi menü geliyormu yani tek tek seçebiliyormusun? eğer seçiyorsan bir ucu normal 3.5 luk giriş diğer ucu 2 adet lale jack olan 3 kablo ile bağlayabilirsin eğerki olmassa en basit çözüm 3.5luk girişi çoklayan 2 tane stereo coklayıcı.
  • ekrana birşey gelmiyor.
    c/sub yazıyor acama o center subwoofer mi?

eğer öylesede hangisi hangisine bağlanacak bende fiş renkleri değişik

quote:

Orjinalden alıntı: SchwarzMoto

jack ı girişe taktıgın zaman ekrana bi menü geliyormu yani tek tek seçebiliyormusun? eğer seçiyorsan bir ucu normal 3.5 luk giriş diğer ucu 2 adet lale jack olan 3 kablo ile bağlayabilirsin eğerki olmassa en basit çözüm 3.5luk girişi çoklayan 2 tane stereo coklayıcı.
  • Evet center o eğer o şekilde tum hoparlorlerden ses alamazsan 1 liracılardan dönüştürücü alıver kardeş.
  • kendi kablolarını buldum aynı renklere bağladım oldu. ben sonradan 5 metrelik kablo aldım hangi uc center bass nasıl bileceğim sonradan aldığım kabloların rengi farklı
  • birde side girişi ne oluyor?
  • Notebook un ses chipi realtekmi kardeş?birde 5m lik kabloyu tam olarak anlayamadım kırmızı beyaz sağ sol ayarı eğer onu soruyorsan onemlı deıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB'den ses çıkışı (yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses sisteminin kablolarını sonradan 5 metre uzunluğunda aldım ondan bahsettim. pc almadım henüz yakında alacağım için hazırlık yapıyorum. yardımın için sağol.
    quote:

Orjinalden alıntı: SchwarzMoto

Notebook un ses chipi realtekmi kardeş?birde 5m lik kabloyu tam olarak anlayamadım kırmızı beyaz sağ sol ayarı eğer onu soruyorsan onemlı deıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.