Bildirim
NOTEBOOK SEÇIM YARDIM...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatı belirtmemişsin.1000 dolar civarı olduğunu farzediyorum.
Msi m635 daha iyi olurdu.
_____________________________ "May the force be with you" -
toshiba m70 ,1300usd+kdv civarı satılıyor hatırladığıma göre , bana sorarsn uzak dur derim , ram i , ekran kartı , hdd si seni tatmin etmeyecektir
monster veya msı m 635 düşün...daha performanslı_____________________________ -
AMAN ABİ BENIM GİBİ SALAKLIK YAPIP CASPER ALMA _____________________________ REFERANSLARIM : Phatom, X , Erdemgc , Ugur67 ,Meneme2002 , Polynice , Goofy017 , Fatalist,Alabor,Jenk, Huso,Fairboy .... ve Digerleri Sizinlede En kısa zamanda alışverişimiz olucak -
Arkadaslar m70 su anda 1350 $ civari. Monsterlarin fiyati biraz yüksek geldi açikçasi msi olabilir ama benim için servis destegide önemli ayrica toshiba biraz daha sicak geliyor bana ama siz nedersiniz bu toshibayi alsam hatami yapmis olurum. _____________________________ -
Toshiba ve servis desteği mi?
Aman güldürme beni.Yolunacak tüyüm kalmadı.Sende fazla varsa bilemem.
Bak güzel kardeşim;
En ufak bir arızada İstanbula gönderiyorlar.Ha burası neresi diye sorarsan İZMİR derim.
Şifre çözme gibi basit işlemler bile burada yapılmıyor.Toshiba nın hiçbir artısı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 6 Nisan 2006; 19:56:33 >_____________________________ "May the force be with you"
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler