ram değişince garanti dışı kalmaz ki. onun ayrı kapağı var zaten, alın kendiniz takın.
mantıklı olan o zatende, acer turkıye bıraz işin pıslıgıne kaçıyor
taktınız mı hocam ?
urunu ıade ettım, acer servısı tuttugunu ötturuyor, ssd takamaycagım notebooku ne yapıyım ? samsung aldım o acerdanda ... çıktı, ssd desteklıyor dedı desteklemeyen urun cıktı ıade edemedım adaptör gırısı bozuldu 100tl para ıstedıler verdım lalet olsun dedım yaka sirktım, bundan sonra ya lenovo y modelı yada hıc kafaya koydum...
benim acer 5755g modeli laptopum var 2.5 yılını doldurdu maşallahı var tıkır tıkır çalışmakya zaten hızlı bi laptoptu ama toplamda yapmış olduğum 450 tl lik bir masraf ile birlikte laptopun uçtuğunu söyleyebilirim corsair ls serisi 120 gb ssd + samsung 1600 mhz 8 gb ddr 3 ramler ile birlikte sistemim açılış süresi win7 ile birlikte 20 sn sürüyor eskiden 2-3 dakikada kendine gelemezdi bu alet
Benim de acer laptop bozuldu servise yolladım. Hazır yollamışken ram takviyesi yaptırayım diyorum. Sizce ne kadar fiyat çekerler? Eğer ucuzsa ssd bile takarım. Deneyen oldu mu önceden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bende grundig marka bilgisayar var bunun rami 4 gb ben buna hp marka bilgisayardan söktüğüm 2 gb ram taktım şuan 6gb olarak gözüküyor bu daha sonra sıkıntı oluşturur mu yada bana nasıl fayda sağlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme