Şimdi Ara

NOTEBOOK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sizden 2000tl yi geçmeyecek ancak ağırlıklı olarak 1500-1800 tl arası notebook önermenizi istiyorum ben biraz notebooklara baktımda i5 işlemci var işlemci 2.4 ghz ve fsp hızı 500 birde core duo var işlemci 2.8 ghz fsp hızı 1066 baktığımızda 4 işlemci cezbediyor ama çift işlemci daha hızlı görünüyor bir de bazı markalar kafa karıştırıcı toshiba kalite ama özellikleri düşük asus da yine aynı şekilde, ancak samsung veya hp onlara nispeten bir biraz daha yüksek özelliklere sahip benim istediğim oyunları desteklesin ve oyunları iyi çalıştırsın bunun için ekran kartı önemli evet ancak işlemcinin de çok büyük payı var oyun dışında benim bilgisayarda yapacağım film izlemek slayt vs yapmak belki herhangi bir program yükleyip çalıştırmak müzik dinlemek internete takılmak üniversite öğrencisi olduğum için lazım diye düşünüyorum. Beni üzmesin iyi çalışsın istiyorum sizlerin önerilerinizi dikkate alacağım lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

• asus nj61 serisine bi bak derim çok tavsiye ediliyo
  • TOSHIBA A500-19W
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Piyasadaki en iyi f/p ürün diyebilirim
    http://www.pcdepo.com/asp/product/67377/ASUS-N61JA-JX114V-i5-430-4GB-320GB-16-W7P-5730

ekran kartı bakımından çok iyi sorunsuz oyunlar ve grafik işlemler için ideal !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.