Şimdi Ara

Notebook-LCD-Ses Sistemi (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soldaki LCD ye ait sağdaki ise ses sistemine

Notebook'un tek ses bağlantı çıkışı,D-Sub ve S-Video çıkışı var

LCD nin D-Sub bağlantı girişi var ancak

1-Notebook ile LCD ses bağlantısını nasıl yapabilirim
    2-Notebook ile Ses Sistemi arasında ses ve görüntü bağlantısı yapabilirim (yada notebook'u D-Sub'tan LCD ye bağlayıp ses çıkışını ses sistemine mi bağlamak daha iyi sonuç verir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 1 Eylül 2007; 15:48:23 >

• Mehabalar ben bu işi bir tarafı tos jacklı ( yanılmıyorsam şu kulaklıkların jakına öyle deniyor ) diğer tarafı lale şeklinde olan bir kablo ile çözdüm. Hemen her yerde bulabilirsin.
    Yada bir adaptör alıp normal lale kablo ile sesi bağlayabilirsin. ( Şu kablonun isminide bir öğrenemedik. )
    Adaptor

[simage][/simage]

Diğer Kablo ( Stereo Y Kablo olarak geçiyor )

S-Video kablosunu da aşağıdaki gibi bir kablo kullanarak ses sistemine bağlayabilirsin.

Bu arada Notebookunuzu Lcd ye Vga ile bağlarsanız S-Video ya göre daha iyi performans alırsınız. Tabi DVI yada HDMI çıkışınız yok ise.
    Benzer çevirici kablolarla istediğiniz bağlantıyı sağlayabilirsiniz.
    Ama benim şu anda kullandığım bağlantı şekli VGA kablo ile Lcd Tv ye Stereo Y kablo ile ses sistemine yada Tv ye şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 3 Eylül 2007; 9:45:39 >

• en iyi bağlantı notebookundan lcd tv'ne vga d-subla olur anladığım kadarıyla notebookunda hdmi veya dvi çıkış yok

ses için ise ses sisteminin resmini değil de modelini ver bu şekilde sadece stereo ses alabilirsin oysa eğer notebookunda spdif çıkış ve ses sisteminde spdif giriş varsa digital yapacağın bağlantı ile 5.1 ses alabilirsin notebookunda bu çıkış yoksa benim gibi pioneer plazma topiğinin son sayfasında önerdiğim usb ses kartı çözümüne yönel ama tabii ki ses sisteminin optik ses girişi varsa veya 6 kanal ses girişi varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.