Şimdi Ara

Notebook İşlemci Yükseltme (Compaq Presario CQ57)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde Compaq Presario CQ57 (CQ57-371ST) (QH731EA) dizüstü bilgisayar var. Mevcutta intel pentium r b950 işlemci takılı. Bu işlemciyi yükseltmek istiyorum. Üzerindeki anakart HEWLETT-PACKARD 3672. (Gerekmesi halinde istenilen diğer bilgileri de sunabilirim.)

Sizden ricam, yukarıda verdiğim bilgiler doğrultusunda bu bilgisayara takabileceğim işlemcilerin listelendiği bir site tavsiye etmeniz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • 4. Nesil islemcilere kadar olan laptop islemcileri degistirebilir. Zamaninda cok degistirmisligim var. Fakat burada onemli.olan sogutucunun o islemciyi desteklemesi yani yeterli miktarda sogutabilmesi.
    Gunumuz dizustu bilgisaylarinin cok buyuk bir kisminda islemci.anakarta lehimli yani bizler degistremeyiz. Sadece islemci ariza yaptiginda bga makinesi ile.uzaman kisiler tarafindan birebir aynisi ile degisim yapilir.
    Bunun istisnasi nedir derseniz ozel amaclar icin uretilmis yahutda oyuncu dizustu bilgisayarlari veya masaustu alternatifi laptoplar var onlarda islemci ekran karti vs vs gibi parcalar degisiyor. Bu modeller genelde MSİ tarafinda oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.