Şimdi Ara

Notebook İçin Hdd Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer 5755g modeline uygun 500 gblik hdd onerisini yapar misiniz.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sabit-disk?qs=|2=2
    Buradan alacagim.Onun disinda bazi hddlerin giris soketleri farkli.Oncekinin baglanti noktasi boyle.
    Fazla isinmamasi, ses cikarmamasi ve biraz hizli olmasi yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 3 Ağustos 2013; 3:53:13 >

• WD5000LPVT alabilirsiniz 7 mm tek plaka ve Vatandaki en sessiz hdd olduğunu düşünüyorum.Hızıda laptop için yeterli sayılır.

Wd5000lpvt olanı alın bpvt olanı kalın ve bir nesil öncesiydi diye hatırlıyorum.

Ek olarak tek plaka ve 5400rpm olması sayesinde az ısınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 3 Ağustos 2013; 4:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

WD5000LPVT alabilirsiniz 7 mm tek plaka ve Vatandaki en sessiz hdd olduğunu düşünüyorum.Hızıda laptop için yeterli sayılır.

Wd5000lpvt olanı alın bpvt olanı kalın ve bir nesil öncesiydi diye hatırlıyorum.

7200rpm ler sanirim cift plaka.Daha hizlilar ama isinmalari ve sesleri 5400 olanlara gore ne kadar farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

WD5000LPVT alabilirsiniz 7 mm tek plaka ve Vatandaki en sessiz hdd olduğunu düşünüyorum.Hızıda laptop için yeterli sayılır.

7200rpm ler sanirim cift plaka.Daha hizlilar ama isinmalari ve sesleri 5400 olanlara gore ne kadar farkediyor.

7200rpm in ısınması daha fazla evet ama en önemlisi çok fazla ses çıkartmaları.7200rpm alırsanız daha iyi olacaktır.Ama bugün yeni satılan laptoplardan tutun da yeni harddisklere kadar hepsi 5400rpm de çalışıyor.Laptop için 7200rpm pek uygun olmayabiliyor.5400rpm işinizi görecektir.

Arada rahatlıkla duyulacak bir ses farkı ve ayrıyeten bir ısı farkı olacaktır.Hatta fazladan para ödemeniz de gerekecektir.Fakat 7200 kuşkusuz daha hızlı olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Wii için hdd önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.