Şimdi Ara

Notebook harddisk tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, 4 yıllık toshiba satellite L500-13T notebook'um var. Harddiskinde problem oluştuğu için yeni bir harddisk alacağım. Aşağıdaki harddisklerden hangisini almamı önerirsiniz ?

http://i44.tinypic.com/yz7eu.jpg

Laptop'ın özellikleri de buradadır. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Intel® Centrino® processor technology featuring Intel® Core™2 Duo processor T6500, Intel® GM45 Express chipset and Intel® WiFi Link 5100
    Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio
    320 GB
    Steel Grey display cover and Snow Silver top cover with silver keyboard
    4,096 (2,048 + 2,048) MB
    DDR2 RAM (800 MHz)
    ATI Mobility Radeon™ HD 4570 supporting HyperMemory™ technology

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi November -- 3 Mayıs 2013; 17:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 750 gb bana da mantıklı geldi. Performans anlamında yüksek bir beklentim yok zira çoğunlukla Office ve CAD programları kullanıyorum makinada. O yüzden verilerin güvenliği açısından dayanıklılığı ön planda tutuyorum. 750 gb WD harddiski bu anlamda uzun süre kullanırsın, sorun çıkarmaz diyorsanız hemen sipariş vereyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: November

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 750 gb bana da mantıklı geldi. Performans anlamında yüksek bir beklentim yok zira çoğunlukla Office ve CAD programları kullanıyorum makinada. O yüzden verilerin güvenliği açısından dayanıklılığı ön planda tutuyorum. 750 gb WD harddiski bu anlamda uzun süre kullanırsın, sorun çıkarmaz diyorsanız hemen sipariş vereyim :)

bu wd black serisi gerçekten güzel bir seri kullanıp da memnun olmayan daha duymadım.ben de almayı düşünüyorum...

• Herkes 7200 rpm önermiş ama ben bunu öneriyorum hibrit disk 5400 rpm daha az ısınır.
    http://www.gold.com.tr/seagate-st500lm000-sabit-disk_u
    istiyorsan 1 tb de var sana kalmış. SSD gibi olmasa da sık kullandığın programlarda ssd performansı verir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 4 Mayıs 2013; 16:42:42 >
  • November N kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı düşündüğünüz HDD yi aldınız ise beklentilerinizi karıladımı yada nasıl bir HDD?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Laptop Soğutucusu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.