Şimdi Ara

Notebook format hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bimeksten samsung laptop aldım ancak üzerinde win7 home basic yüklü . bimekste görevliye sordum kendim format atabilirmiyim diye o bana bilgisayarda recovery kısmı var dedi ancak ordan format atabilirsin dedi recoveryde de home basic yüklü heralde ancak ben ultimate kullanmak istiyorum dedim o da öyleyse yükseltme yapman lazım dedi fiyat karşılığı .. şimdi ben bu pcye normal formatla wn7 ultimate kurablirmiyim , eğer kurarsam garantide sorun çıkar mı ???illa recovryden mi atacam formatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eygt82 -- 16 Temmuz 2012; 0:10:35 >

• ultimate 64 bit format atıp bilgisayarın altındaki key'le orjinal yapabilirsin.Birde recovery bölümünü dvd'lere çekmende yarar var ilerde sıkıntı olursa orjinal olarak sürücü ve işletim sistemini kurabilirsin.

Orijinalden alıntı: vercenik53

ultimate 64 bit format atıp bilgisayarın altındaki key'le orjinal yapabilirsin.Birde recovery bölümünü dvd'lere çekmende yarar var ilerde sıkıntı olursa orjinal olarak sürücü ve işletim sistemini kurabilirsin.

ultimate 32 it var + ilaclı onu yüklesem
  • ultimate 64 bit var elimde normal format dvdsi microsoftun onu biostan yükleyebilirmiyim notebooka ... garantiden çıkarmı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.