Şimdi Ara

Notebook ekranları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kimisi sadece parlak ekran ama açıyı ayarlamak gerekiyor bu ekranlar eski klasik ekranlardan fazla farklı değiller.

kimisi hem parlak hemde açılardan az etkilenip dar veya çok geniş açılarda bile izlenebilir oluyorlar ki film izlemek için herhalde çok iyi olur. (msi m635 böyle bir ekrana sahip olduğunu iddia ediyor doğrumudur )

Ben örneğin vatan bilgisayarda packard Bell in diamond view ekranını görüp hayran olmuştum. Ama açı vermek gerekiyormuydu o kısmına çok dikkat etmedim açı gerektirmiyorsa bu ekran muhteşemdi.

sorum şu msi m635 ve herhangi bir packerd bell diamond view ekranlı notebook sahibi kulanıcı arkadaşımız varsa (bu ekranları karşılaştırasbiliecek göz zevki sahibi ) yorumları yeni notebook alacaklara çok faydalı olacaktır.

Kim nederse desin en önemli parçası bir bilgisayarın monitörüdür bu nedenle özellikle m635 kullanıcısı arkadaşların yorumları çok önemli.

• msi 635i bilmiyorum ama uzun süredir forumlarda ve nette packard bell takip ediyorum..diamond view'e herkes hasta bu aralar gönlüm packard bell de...sen görmüşsün zaten sen daha iyi bilirsin..bence sen kendi gözünle bir de msi yi gör..
  • packard bell in ekranına vurulmuştum ama o heyecan ile açı vermek gerekiyor mu yoksa bir çok açıdan gayet izenebilir bir ekran mı olduğuna dikkat etmedim.
    forumda hiç kimse m635 veya packard bell kullanmıyor mu kullanıcı arkadaşlar objektif bir yorum yapabilirlerse sevinirim.

Bende acer 5024 var ve ekranı parlak olup açı vermek gerekenlerden. Ekran kalitesi öyle çok üstün değil. özellikle packard bell in ekranıyla karşılaştırıılınca sıradan kalıyor.
  • bak bende bunu merak ediyordum acerin ekranı nasıl diye..sen ikisini de görmüşsün demek packard bell daha iyi...aklım iyice karıştı...dış görünüşü nasıl packardın mehmetali..acerla kıyaslarsan yani...bana sanki biraz eski duruyomuş gibi geldi..netten den öle çok yakından çekilmiş bir fotosunu bulamadım...
  • işte bu son sorduğun kısım aslında beni hiç ilgilendirmiyor

kasası plastik olmayıp aluminyum alaşımlı olsun kafi (soğutma amaçlı)
    şıklık bence şart değil içindekiler şık olsun kafi

ama acer gayet şık bir makine ve metal alaşımlı bir kasası var slot dvd writer pratiklik açısından çok çok hoş bir şey.

neyse konuyu dağıtmayıp m635 kullanıcısı bir arkadaşın ekran hakkindaki yorumlarını alabilirsek çok iyi olur.
  • 635 sahipleri ya keyiften uğramıyorlar pek foruma yada sorunlarla boğoşuyorlar..
    bekliyoruz...
  • 635 değilde 645 var bende aynı ekran ben ekrandan memnunum gayet güzel filmler dehşet parlak kristal aldığıma seviniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • toshiba mx440 ın ekranı nasıl şimdiden teşekkrler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.