forumda ay geçmiyorki bu konu açılıyor hiç bir düzgün gelişmede yok malesef biraz önce nette dolaşırken bu ürünü buldum gitti gidiyor da :) parası olan için gerçekten güzel bir sistem gibi aramakla ebayda bakmakla uğraşmayın türkiyede bu kartı satan varmış
forumda yapan kullanan vardıda konu linkini bulamadım malesef fotoğrafı bulabildim googledan
aslında böylesi çok daha güzel gözüküyor ve taşıması da daha kolay ekran biraz daha büyük olsa bir nevi mac benzeri oluyor
tabi pivot ayarı yapamıyoruz sanırım ama olur o kadar :)
ben birşey sormak istiyorum benim notebook un tv çıkışını input olarak ps2 bağlamak istiyorum acaba bu mümkümkü
ps2 nin video çıkışını notebook a vermek istiyorsun sanırım bu şu durumda mümkün değil malesef ha ek olarak pcmcı bi tv kartı yada dvr kartı alabilirsen ancak video girebilirsin ama oda pek sağlıklı değil :)
ewet az önce denedim sizinde dediğiniz gibi olmadı malesef teşekkürler sezerkıran
yaklaşık bir buçuk sene sonra konuyu hortlatmak istemezdim ancak; forum forum dolaşmama rağmen buradan daha olumlu bir topic göremedim. Elimde 2 adet lcd si sağlam notebook kapağı var. Bunları lcd monitör olarak kullanmak istiyorum. bunun için gerekli birşeyler var olduğu yazılmış hatta gittigidiyor linki var yukarıda o link tamamiyle ölmüş. ama eğer böyle birşey mümkünse ebaydan dahi satın alırım. alacağım şeyin adını bile bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olan arkadaşıma lcdnin birini hediye edebilirim
LCD driver kartını Sattığını söyleyen yer , Kadıköy yazıcıoğlu pasajında en alt kattta Etik elektronik , Benim işime yaramadığı için ilgilenmedim siz takip edip sonucu söylerseniz sevinirim .
antalyada yaşıyorum mümkünse telefon numarası filan alabilirmiyim
telefon numarası buldum aradım driver devresi satıyorlar. 40 tl ymş bir adet siparis verp denicem. olursa resimlerini cekp forumda anlatıcam olmazsa da olmadı diye yazarım artık
Takip edelim olacakmı bakalım. Eğer olursa bir ekranda bende var. Yaparım belki.