Şimdi Ara

Notebook ekranını monitör olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda ay geçmiyorki bu konu açılıyor hiç bir düzgün gelişmede yok malesef biraz önce nette dolaşırken bu ürünü buldum gitti gidiyor da :)
    parası olan için gerçekten güzel bir sistem gibi aramakla ebayda bakmakla uğraşmayın türkiyede bu kartı satan varmış

Notebook ekranını monitör olarak kullanmak

http://urun.gittigidiyor.com/NOTEBOOK-EKRANINI-NORMAL-MONITOR-YAP-SINIRLI_W0QQidZZ15857759

•  Notebook ekranını monitör olarak kullanmak

forumda yapan kullanan vardıda konu linkini bulamadım malesef fotoğrafı bulabildim googledan
  • aslında böylesi çok daha güzel gözüküyor ve taşıması da daha kolay ekran biraz daha büyük olsa bir nevi mac benzeri oluyor

tabi pivot ayarı yapamıyoruz sanırım ama olur o kadar :)
  • ben birşey sormak istiyorum benim notebook un tv çıkışını input olarak ps2 bağlamak istiyorum acaba bu mümkümkü
  • ps2 nin video çıkışını notebook a vermek istiyorsun sanırım bu şu durumda mümkün değil malesef ha ek olarak pcmcı bi tv kartı yada dvr kartı alabilirsen ancak video girebilirsin ama oda pek sağlıklı değil :)
  • ewet az önce denedim sizinde dediğiniz gibi olmadı malesef teşekkürler sezerkıran
  • yaklaşık bir buçuk sene sonra konuyu hortlatmak istemezdim ancak; forum forum dolaşmama rağmen buradan daha olumlu bir topic göremedim. Elimde 2 adet lcd si sağlam notebook kapağı var. Bunları lcd monitör olarak kullanmak istiyorum. bunun için gerekli birşeyler var olduğu yazılmış hatta gittigidiyor linki var yukarıda o link tamamiyle ölmüş. ama eğer böyle birşey mümkünse ebaydan dahi satın alırım. alacağım şeyin adını bile bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olan arkadaşıma lcdnin birini hediye edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LCD driver kartını Sattığını söyleyen yer , Kadıköy yazıcıoğlu pasajında en alt kattta Etik elektronik ,
    Benim işime yaramadığı için ilgilenmedim siz takip edip sonucu söylerseniz sevinirim .
  • antalyada yaşıyorum mümkünse telefon numarası filan alabilirmiyim
  • telefon numarası buldum aradım driver devresi satıyorlar. 40 tl ymş
    bir adet siparis verp denicem. olursa resimlerini cekp forumda anlatıcam olmazsa da olmadı diye yazarım
    artık
  • Takip edelim olacakmı bakalım. Eğer olursa bir ekranda bende var. Yaparım belki.
  • aynen bende de bir notebook ekranı var
  • @ alphero11 bir gelişme var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.